Nieuws

Beste,

We danken eenieder die we in 2017 ontmoet hebben in onze lessen en op onze tochten. Samen hebben we boeiende en vreugdevolle ervaringen gedeeld die blijvend doorwerken en voor ons inspirerend en motiverend werken. Moge we in dezelfde sfeer ook in 2018 boeiende en hartelijke uitwisselingen delen met elkaar.

Nog net in 2017 is er een nieuw projectje de ether in gestuurd waar we creatief en artisanaal gewerkt hebben met geuren, kleuren en vormen als een hartverwarmende manier om te communiceren met anderen voor zowat elke gelegenheid. Bezoek alvast eens www.postasmell.com

Dank voor uw aandacht voor ons winter/lente programma en graag tot gauw!
Veerle, Luc en Veerle, Tiziana en Susanne

KLIK op de onderlijnde titels, om direct verbonden te worden met de webpagina’s voor uitgebreidere informatie.

Totaalconcept voor Nieren-blaas13 januari 2018 in Burcht van 9.30u-17.00u

Dr. V. Wouters en V. Waterschoot brengen samen één geheel. De energetische orgaanstudie wordt afgewisseld en verdiept met het inzetten van etherische oliën en praktische toepassingen op de meridianen en chakra’s. Ook de dranken en de lunch zijn nierversterkend. Met dit totaalconcept hopen we de deelnemers nog meer te inspireren naar zelfzorg en gezondheid vanuit een holistische visie. In de winter kunnen we niet overdrijven om zorg te geven aan de nieren. Welke geheimen worden over deze zo belangrijke organen prijs gegeven? En op welke terreinen heeft de energie van de blaas een impact???

 

Lentekuur: Dit zuiveringsprogramma is geen vastenprogramma. Het beoogt zowel een fysieke als energetische zuivering, onderbouwd vanuit holistische benadering van gezondheid. Een aanrader! Wie een 2de of 3de maal aan deze zuivering in groep meedoet, krijgt 10% korting.

Het accent ligt op lever en galblaaszuivering, maar ook de andere organen zijn mee opgenomen in de zuiveringskuur. Zoals steeds wordt het programma zowel qua inhoud als timing geoptimaliseerd dankzij de waardevolle feedback van de deelnemers.

Zondag 18 maart infosessiedag:
De kuurdagen thuis: van 22 t/m 26 maart
Tussentijdse evaluatie op zondag 25 maart

 

Aroma-en hydrolatentherapie voor de kleintjes, tijdens zwangerschap en bevalling
Donderdag 22 maart van 14.00U tot 21.00U met V.Waterschoot.

Hoe wordt het jonge leven dat ons zo dierbaar is, begeleid en ondersteund met de zuiverheid en kracht van plantenbereidingen en vanuit een holistische, energetische visie? Dit programma richt zich tot een specifieke doelgroep en wordt daarom buiten de aromatraining aangeboden. Zowel professionelen, ouders en elke geïnteresseerde is welkom.

 

Hydrolatentherapie, volgens de vijfelementenleer met Veerle Waterschoot
op maandagavonden 7-14-21 en 28 mei van 19.30u tot 22.30u

Deze helende geurige plantenwaters zijn helemaal terug onder de aandacht. Ze dragen zowel de fysieke als de energetische kwaliteiten van de planten in zich.Ze sluiten goed aan bij de noden van onze stressvolle maatschappij, de toenemende (hoog)gevoeligheid, interesse voor natuurzuivere cosmetica, culinaire creaties en persoonlijke groei.

 

Voettochten naar Assisi, met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori.
Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats,… Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …

De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.

Zuidtocht: “in het voetspoor van Franciscus en Clara” met 1 rustdag

Tocht in april
Zaterdag 14-04 t/m 21-04-2018

Tocht in september
Zondag 23-09 t/m 30-09-2018

Oosttocht: “in het hart van de Stilte” met halve rustdag
Vrijdag 14-09 t/m vrijdag 21-09-2018

Totaalconcepten voor 2018
Lever-galblaas: 17 maart
Hart-dunne darm: 23 juni