Nieuws

Beste,

De Coronatijd brengt ook bij ons een uitnodiging tot beweging naar binnen. En zoals vaak, ontwikkelt zich dan vanuit verschillende invalshoeken een samenloop van omstandigheden om die tijd van reflectie en inspiratie te versterken. We nemen nog even de tijd om een nieuw Cianprogramma voor het najaar en voor 2021 naar buiten toe concreet voor te stellen.

Deze zomer zal voor velen mogelijks wat anders verlopen. Graag bieden we enkele activiteiten aan die uw zomer dichtbij huis in vreugde kunnen verrijken zoals “je eigen parfum maken”, een “BIJ-eenkomst” en een heel bijzondere “metamorfosebehandeling”

Met vreugde kunnen we aankondigen dat de september voettocht naar Assisi zeker doorgaat.

Waarom is een voettocht naar Assisi zo inspirerend en zinvol in deze veeleisende samenleving?

8 dagen stappen door het prachtige Umbrië, met lichte dagrugzak, vervoer van bagage, (h)eerlijk vers bereide maaltijden en overnachtingen op unieke, onverwachte locaties.

Gezien de praktische organisatie in alle opzichten met veel zorg door ons is geregeld, biedt deze tocht ruimte voor de ervaring van ‘loskoppelen, deconnecteren, schouwen op afstand, …’  Het belang hiervan is wetenschappelijk onderbouwd en velen voelen intuïtief de noodzaak ervan aan.
  • Stappen versterkt je aarding. Dit brengt je in het moment en in je lijf. Zo lost elke dag een laagje stress op uit alle cellen en malende, tot depressieve gedachten verminderen en ebben weg uit je geest.
  • De krachtige en ook milde energie van dit pad door Umbrië brengt je dichter bij jezelf en ook bij wie je dierbaar is.
  • De wijde vergezichten inspireren tot inzicht in het grotere  geheel van je leven.
  • De open luchten, het heldere water uit de vele bronnen, de hoorbare stilte geven je toegang tot een ruimte binnen in jezelf waar antwoorden en ideeën kunnen ‘binnen vallen’.
We verwelkomen je graag als stapgenoot in september 2020
De Integratieve Reflexologie biedt een intensief aromatherapieprogramma aan, specifiek gericht naar voetreflexologen. In het vervolg van deze nieuwsbrief vind je alle info over inhoud en registratie.

Inschrijvingen steeds via mail: info@cian-be.com

Hartelijke zomerse groeten, namens het Cianteam,

Veerle

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om direct verbonden te worden met de webpagina’s voor uitgebreidere informatie.

BIJ-eenkomst op zaterdag 27 juni, 10.00u tot 16.00u met imkers Veerle Waterschoot en Luc Branders in Haasdonk. Levendige kennismaking met het bijenvolk (imme) in en buiten de kast of korf;  waarde van hun producten zoals honing, pollen, propolis en was. Culinaire proeverijen en samen een balsem maken met maagdelijke bijenwas. Betekenis van de bijen voor de aarde en voor de mens, snel aanmelden via info@cian-be.com 

* metamorfosebehandeling met V.Waterschoot in Mol op woensdag 29 juli 2020.
Inschrijven per mail info@cian-be.com

* Je eigen parfum creëren met V.Waterschoot op 7 juli van 9.30u tot 12.00u  ofwel van 18.30u tot 22.00u in Haasdonk. Inschrijven info@cian-be.com.  Dit is een heerlijke workshop waar je wordt ondergedompeld in de alchemie van geuren en stap voor stap je eigen compositie maakt. Ieder maakt een parfum in een roller van 5ml.

Hydrolatentherapie met V. Waterschoot in Haasdonk
Twee delen: 1 virtuele avondklas op maandagavond 3 augustus en 1 volledige lesdag op locatie op
woensdag 5 augustus 2020

* Intensief Aromatherapieprogramma voor voetreflexologenorganisatie Integratieve Reflexologie

Dit is een totaal programma zowel wat betreft de basis van de Integrale aromatherapie als de energetische werking naar de organen toe, specifiek voor de praktijk van voetreflexologen.

– Basis: 7 augustus 2020
– Aroma energetica: 4 en 11 september 2020
– Aroma reflexologie: 2 en 16 oktober 2020
Telkens van van 9u30 – 16u30 in Tienen.
Lesgever: Veerle Waterschoot
Alle info op de website van Integratieve reflexologie
Inschrijven kan vanaf nu met vroegboekkorting op de website van de Integratieve reflexlogie

Herfstkuur (thuis) voor longen, darmen en huid: zuivering en opbouw van immuniteit.

Begeleiding: V. Waterschoot en dr. V. Wouters.  In deze veeleisende en hectische maatschappij is dit een haalbare en inspirerende, waardevolle formule om gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Infosessie: Zondag 11 oktober: op locatie van 10.00 tot 12.30u  OF  virtuele sessie ‘s avonds van 18.30 tot 21.00u.

Een tiental dagen voor de start ontvang je een uitgebreide mail ter voorbereiding van je zuiverings-en vitaliteitskuur. De eigenlijke start thuis is op woensdagavond 14/10 tot en met 19/10. Op zondagavond 18/10 is er een evaluatiesessie.

Voettochten naar Assisi, met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori.

Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats,… Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …

De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.
Vrijdag 18/09 t/m vrijdag 25/09/2020

Zomer: impressie

http://www.cian-be.com/wp/wp-content/uploads/2020/06/IMG_0928.jpg