Nieuws

Beste,                                                                                                                                                 Het begin van de Lente, 21 Maart, zullen we eren met de infosessie voor de lentezuiveringskuur. Onze lever verdient alle respect en het volgen van het totaalconcept voor lever en galblaas is een dag dat je de lever dat eerbetoon kan geven.

De vierdaagse opleiding in de Integrale aromatherapie is volzet. Een volgende opleiding wordt ingepland in het najaar

Een heel fijne samenwerking is gepland met Lieve Galle die ons uitnodigt voor een hydrolatencursus in Drongen.

Waarom is een voettocht naar Assisi zo inspirerend en zinvol in deze veeleisende samenleving? 8 dagen stappen door het prachtige Umbrië, met lichte dagrugzak, vervoer van bagage, (h)eerlijk vers bereide maaltijden en overnachtingen op unieke, onverwachte locaties.
Gezien de praktische organisatie in alle opzichten met veel zorg door ons is geregeld, biedt deze tocht ruimte voor de ervaring van ‘loskoppelen , deconnecteren, schouwen op afstand, …’  Het belang hiervan is wetenschappelijk onderbouwd en velen voelen intuïtief de noodzaak ervan aan.
  • stappen versterkt je aarding. Dit brengt je in het moment en in je lijf. Zo lost elke dag een laagje stress op uit alle cellen en malende, tot depressieve gedachten verminderen en ebben weg uit je geest.
  • De krachtige en ook milde energie van dit pad door Umbrië brengt je dichter bij jezelf en ook bij wie je dierbaar is.
  • De wijde vergezichten inspireren tot inzicht in het grotere  geheel van je leven.
  • De open luchten, het heldere water uit de vele bronnen, de hoorbare stilte geven je toegang tot een ruimte binnen in jezelf waar antwoorden en ideeën kunnen ‘binnen vallen’
We verwelkomen je graag als stapgenoot in 2020

Inschrijvingen steeds via mail: info@cian-be.com

Hartelijke groeten,
Veerle, Tiziana, Veerle, Luc, Lieve.

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om direct verbonden te worden met de webpagina’s voor uitgebreidere informatie.

* Totaalconcept voor de vitaliteit en versterking van Lever-galblaas, met Veerle Waterschoot en dr. Veerle Wouters te Burcht op zondag 22 maart 2020 van 9.30u-17.00u

De energetische orgaanstudie, energetische aromatherapie voor meridianen en chakra’s en de dranken zijn ter versterking van beide organen. Dit concept staat open voor iedereen. Het is telkens een rijk gevuld, gevarieerd en praktijkgericht programma, met veel inzichten ter motivatie van zelfzorg voor fysieke, emotionele en mentale gezondheid en inclusief aangepaste dranken en een lunch. Het concept is ingepland in de periode dat beide organen onze zorg en aandacht vragen.

Datum volgend concept:
* Hart-dunne darm: zondag 7 juni 2020 van 9.30u-17.00u

* Lentekuur (thuis) voor lever, galblaas en huid: zuivering en opbouw van vitaliteit.

Begeleiding: V. Waterschoot en dr. V. Wouters.   In deze veeleisende en hectische maatschappij is dit een haalbare en inspirerende, waardevolle formule om gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Infosessie: Zaterdag 21 maart van 9.30 tot 12.00u eerste deelname aan lentekuur OF van 14.30 tot 17.00u voor ‘anciens’

Een tiental dagen voor de start ontvang je een uitgebreide mail ter voorbereiding van je zuiverings-en vitaliteitskuur. De eigenlijke start thuis is op woensdagavond 25/03 tot en met 30/03. Op maandagavond 30/03 is er een evaluatiesessie.

* Integrale aromatherapie: traject van 4 zondagen grondige studie en beleving van aromatherapie.  Lesgever: V. Waterschoot   VOLZET

* Voettochten naar Assisi, met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori.                                        Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats,… Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …

De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.
Vrijdag 17/04 t/m vrijdag 24/04/2020: SNEL AANMELDEN AUB
Vrijdag 18/09 t/m vrijdag 25/09/2020

* Hydrolatentherapie met V. Waterschoot
2 dinsdagen 19 mei en 2 juni 2020 in samenwerking met Lieve Galle in Drongen
(regio Gent)

Lente: impressie