Nieuws

 

Beste,

Dank voor uw aandacht voor ons programma in mei en juni en voor onze Assisitochten in september. De data voor de najaarskuur en de training in de integrale aromatherapie zijn ook bekend.

Hartelijke groet,
Veerle, Luc en Veerle, Tiziana

 

 

KLIK op de onderlijnde titels, om direct verbonden te worden met de webpagina’s voor uitgebreidere informatie.

Hydrolatentherapie, volgens de vijfelementenleer met Veerle Waterschoot
Maandagavonden 7-14-21 en 28 mei van 19.30u tot 22.30u
Deze helende geurige plantenwaters zijn helemaal terug onder de aandacht. Ze dragen zowel de fysieke als de energetische kwaliteiten van de planten in zich.Ze sluiten goed aan bij de fysieke en psyche-emotionele noden van onze stressvolle maatschappij, de toenemende (hoog)gevoeligheid, interesse voor natuurzuivere cosmetica, culinaire creaties en persoonlijke groei. Het boek’ Hydrolaten’ van Veerle wordt als handboek gebruikt. De lesavonden maken tevens duidelijk hoe veelzijdig het boek kan geraadpleegd en ingezet worden.

Aromatische deelmassages van handen, voeten en gelaat en korte droge behandelingen.
Dinsdag 22 mei van 10.00u tot 18.00u in Burcht met Veerle Waterschoot en Luc Branders.
Een zeer fijne praktijkdag voor iedereen die massage met etherische oliën wil aanleren. Het zijn geschikte massages om te geven in familieverband en ter bevordering van ontspanning, pijnvermindering en als waardevol contactmoment  in context van zorgverlening.

Basisopleiding in de Integrale aromatherapie met V. Waterschoot op 2 maandagavonden 4 en 11 juni van 19.30u tot 22.30u in Haasdonk. Het volgen van deze praktijkgerichte lesdag geeft je de theoretische en praktische basis van de holistische aroma- en hydrolatentherapie. Nadien kan je met vertrouwen aan de slag voor jezelf en familie.

Voettochten naar Assisi, nog 2 septembertochten met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori.
Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats,… Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …
De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.
Zuidtocht: “in het voetspoor van Franciscus en Clara” met 1 rustdag
Zondag 23-09 t/m 30-09-2018
Oosttocht: “in het hart van de Stilte” met halve rustdag
Vrijdag 14-09 t/m vrijdag 21-09-2018

Totaalconcept voor Hart-dunne darmzaterdag 23 juni 2018 van 9.30u tot 17.00u met dr. V. Wouters en V. Waterschoot in Burcht.
Wil je in de zomer openbloeien, houden van wat het leven brengt,… in plaats van innerlijke onrust, spanningen in hartstreek en buik, … ? Dan zal je deelname veel duidelijkheid en begrip voortbrengen en ben je geïnspireerd om jezelf in vreugde open te stellen en te genieten van de zomer en vakantietijd.
In dit concept worden inzichtelijke studie van de organen afgewisseld met stretchingen die de energiestroom van hart en dunne darm activeren en/of in balans brengen. Er worden specifieke etherische oliën en samenstellingen gebruikt en uitgelegd. Ook de dranken en de lunch zijn hart en dunne darm ondersteunend. Het wordt echt genieten !
Deze lessen staan open voor iedereen !!

Herfstzuiveringskuur ter versterking van de immuniteit en zuivering van de dikke darm.
Infosessie: zaterdagvoormiddag 13 oktober of zondagavond 14 oktober.
Kuurdagen: 17 t/m 22 oktober.

Training in de Integrale aromatherapie:
reserveer alvast volgende data: 27/10 – 17/11 – 1/12 – 15/12 2018 en 19/01 – 23/02 2019