Nieuws

Moge we iedere lezer vele warmverbonden ontmoetingen en nieuwe ervaringen toewensen zodat u zich als een gelukkig mens mag ervaren in 2020

Na een periode van veel tafelen is het goed om een zuiveringskuur in de lente al in het agenda te plannen. Een vooruitzicht dat rust kan geven en een oprechte aanbeveling verdient!!!

Het begin van de Lente, 21 Maart, zullen we eren met de infosessie voor de lentezuiveringskuur.

Voor de nieuwe vierdaagse opleiding in de Integrale aromatherapie zijn nog enkele plaatsen vrij. Er is een bewuste keuze gemaakt voor het werken met een beperkte groep om zo de kwaliteit van de opleiding te verzekeren.

De data voor de Assisitochten zijn bekend. De nood aan verinnerlijking, het levendig beleven van je (eigen) pad te stappen en de beleving van het prachtige Umbria met Assisi als einddoel, is een prachtige, voedende beleving. Alle praktische zaken zijn voor u geregeld. Zo kan u vrij van praktische zorgen, deze tocht beleven.

En een heel fijne samenwerking is gepland met Lieve Galle die ons uitnodigt voor een hydrolatencursus in Drongen.

Inschrijvingen steeds via mail: info@cian-be.com

Hartelijke groeten,
Veerle, Tiziana, Veerle, Luc, Lieve.

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om direct verbonden te worden met de webpagina’s voor uitgebreidere informatie.

* Totaalconcept voor de vitaliteit en versterking van Lever-galblaas, met Veerle Waterschoot en dr. Veerle Wouters te Burcht op zondag 22 maart 2020 van 9.30u-17.00u

De energetische orgaanstudie, energetische aromatherapie voor meridianen en chakra’s en de dranken zijn ter versterking van beide organen. Dit concept staat open voor iedereen. Het is telkens een rijk gevuld, gevarieerd en praktijkgericht programma, met veel inzichten ter motivatie van zelfzorg voor fysieke, emotionele en mentale gezondheid en inclusief aangepaste dranken en een lunch. Het concept is ingepland in de periode dat beide organen onze zorg en aandacht vragen.

Datum volgend concept:
* Hart-dunne darm: zondag 7 juni 2020 van 9.30u-17.00u

* Lentekuur (thuis) voor lever, galblaas en huid: zuivering en opbouw van vitaliteit.

Begeleiding: V. Waterschoot en dr. V. Wouters.

In deze veeleisende en hectische maatschappij is dit een haalbare en inspirerende, waardevolle formule om gezondheid en vitaliteit te verbeteren.

Infosessie: Zaterdag 21 maart van 9.30 tot 12.00u eerste deelname aan lentekuur OF van 14.30 tot 17.00u voor ‘anciens’

Een tiental dagen voor de start ontvang je een uitgebreide mail ter voorbereiding van je zuiverings-en vitaliteitskuur. De eigenlijke start thuis is op woensdagavond 25/03 tot en met 30/03. Op maandagavond 30/03 is er een evaluatiesessie.

* Integrale aromatherapie: traject van 4 zondagen grondige studie en beleving van aromatherapie.
Lesgever: V. Waterschoot
Zondag 8 maart, 29 maart, 3 mei en 24 mei, telkens van 9u30 tot 17u in Averbode.VOLZET

* Voettochten naar Assisi, met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori.

Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats,… Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …

De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.
Vrijdag 17/04 t/m vrijdag 24/04/2020
Vrijdag 18/09 t/m vrijdag 25/09/2020

* Hydrolatentherapie met V. Waterschoot
2 dinsdagen 19 mei en 2 juni 2020 in samenwerking met Lieve Galle in Drongen
(regio Gent)

Winter: impressie