Nieuws

Beste,

Het eerste lentegevoel komt veel vroeger dan het begin van de lente. Dat voelen we dit jaar opnieuw en het is te merken aan de keuze die al vele mensen gemaakt hebben om deze maand ( opnieuw) deel te nemen aan de begeleide lentezuivering thuis. De winden waaien ons wakker zodat we ons klaar maken voor de frisse, vernieuwende energie die zich overal manifesteert, op te nemen. Een zuiveringskuur is daartoe de weg bij uitstek !!

Jullie enthousiasme heeft ervoor gezorgd dat er weer enkele workshops in het programma staan, die een tijdje afwezig waren zoals de Bachbloesemtherapie en de mineraaltherapie.

Dank je wel voor uw aandacht voor de CIAN nieuwsbrief.

Vriendelijke groeten,
Veerle, Luc en Veerle, Tiziana

KLIK op de onderlijnde titels, om direct verbonden te worden met de webpagina’s voor uitgebreidere informatie.

Lentezuiveringskuur (thuis)voor lever en galblaas Begeleiding: V.Waterschoot en dr.V.Wouters

Zondag 24 maart van 9.30 tot 12.00u OF van 19.00 tot 21.30u
Een tiental dagen voor de start ontvang je een uitgebreide mail ter voorbereiding van je zuiveringskuur. De eigenlijke start thuis is op woensdagavond 27/03 tot en met 1/04. Op zondagavond 31/03 is er een tussentijdse evaluatiesessie.

Totaalconcept Lever-galblaasdinsdagavonden 26 maart en 2 april 2019 van 19.30u-22.30u dé organen die zich in de Lente opladen en zuiveren.
Lesgevers: Dr. V. Wouters en V. Waterschoot
Heb je last van voorjaarsmoeheid, stramme spieren en gewrichten, hoofdpijn, duizeligheid? Of ben je sneller prikkelbaar, heb je minder geduld en ben je sneller kwaad? Dan zal je deelname veel duidelijkheid en begrip voortbrengen en ben je geïnspireerd om jezelf weer in evenwicht en zuiverheid te brengen.
De Energetische orgaanstudie wordt afgewisseld en verdiept met praktische toepassingen en samenstellingen met etherische oliën op de meridianen en chakra’s. Dranken en versnaperingen zijn zuiverend en versterkend voor de lever.

Totaalconcept Hart-dunne darmmaandagen 10 en 17 juni 2019 van 19.30u-22.30u

Pendelinitiatie met Luc Branders op zaterdag 27 april van 10.00u tot 16.00u en woensdagavond 8 mei. In deze lesdagen leer je ethisch omgaan en praktisch werken met de pendel en ontdek je de vele mogelijkheden van dit instrument.

* Bachbloesemtherapie met V.Waterschoot op 2 woensdagnamiddagen en avonden 29 mei en 12 juni. Bachbloesemremedies zijn energetische bereidingen van wilde bloemen, struiken en bomen, die in de dertiger jaren van vorige eeuw als eerste door de Engelse arts Edward Bach werden aangemaakt. Een Bachremedie begrijpen, is een gemoeds-en geesteshouding begrijpen ten aanzien van wat er in je leven gebeurt. Dit gaan we samen ontdekken en begrijpen aan de hand van de verschijningsvorm , groeiwijze , typische zichtbare kwaliteiten van de bloem, boom of struik. In dit ‘plantenverhaal’ kan men zijn emotionele bewustzijnsgroei herkennen . Deze cursus leert je dus ook anders naar de planten kijken en bewust worden van een grote wederzijdse verbinding tussen Natuur en mens . Voor wie vertrouwd is met het gebruik van Hydrolaten, is deze reeks een waardevolle aanvulling.

Hydrolatentherapie, volgens de vijfelementenleer met Veerle Waterschoot op zaterdag 1 juni 9.30u tot 17.30u
Een intense hydrolatendag met demonstratie van destillatie van deze helende geurige plantenwaters. Ze dragen zowel de fysieke als de energetische kwaliteiten van de planten in zich. Ze sluiten goed aan bij de noden van onze stressvolle maatschappij, de toenemende (hoog)gevoeligheid, interesse voor natuurzuivere cosmetica, culinaire creaties en persoonlijke groei. Het boek ‘ Hydrolaten’ van lesgever en auteur wordt het studieboek voor deze dag en samen ontdekken we de vele mogelijkheden om dit als werkboek te gebruiken.

Je eigen parfum maken met V.Waterschoot op woensdagavond 3 juli. Een heel fijne, creatieve workshop die een echt zomers vakantiegevoel geeft. Een zuiver parfum van etherische oliën versterkt je eigen unieke uitstraling.

Voettochten naar Assisi, met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori.
Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats,… Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …
De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.

Voorjaarstocht: volzet

Septembertochten:

“In het voetspoor van Franciscus en Clara”
Vrijdag 21/09 t/m Vrijdag 27/09/2019

“In het hart van de Stilte”
Woensdag 11/09 t/m woensdag 18/09/2019

Mineraaltherapie van dr. Schussler of de celzouttherapie met V.Waterschoot 3 maandagavonden 18 en 25 november en 9 december in samenwerking met De Druïde in Wilsele ( Leuven)