Nieuws

Beste,

We willen u, lezer, oprecht bedanken dat we onze nieuwsbrief mogen blijven bezorgen en mogelijks heb je onze activiteiten mee bekend gemaakt. Bedanken voor uw interesse in zoveel facetten en mogelijkheden die de rijke plantenwereld ons biedt. Een interesse die bijdraagt tot een vitaler leven en een gezondere wereld. Laat het water in je stromen, wakker je vuur aan, adem vrij en diep en bouw mee aan een vredevolle aarde. Een gelukkig 2019 toegewenst!!

Het overzicht van ons open programma is momenteel vrij beknopt onder andere doordat meerdere organisaties ons gecontacteerd hebben voor een opdracht voor eigen publiek. De lentezuivering wordt hier inhoudelijk al voorbereid en in volgende nieuwsbrief komen we daar uitgebreid op terug. Wie graag in mei mee stapt naar Assisi, moedigen we aan om in de komende weken zich aan te melden; voor de septembertochten is er nog rustig de tijd. Eens ingeschreven, begint de tocht al!!!

Vriendelijke groeten,
Veerle, Luc en Veerle, Tiziana

KLIK op de onderlijnde titels, om direct verbonden te worden met de webpagina’s voor uitgebreidere informatie.

Totaalconcept voor de vitaliteit van nieren en blaas met Veerle Waterschoot en dr. Veerle Wouters te Burcht op maandagavonden 7 en 14 januari van 19.30u-22.30u

De energetische orgaanstudie, energetische aromatherapie voor meridianen en chakra’s en de dranken zijn ter versterking van beide organen. Dit concept staat open voor iedereen. Het is telkens een rijk gevuld, gevarieerd en praktijkgericht programma, met veel inzichten ter motivatie van zelfzorg voor fysieke, emotionele en mentale gezondheid. Het concept voor de nieren is nu ingepland omdat zij in de winter extra zorg nodig hebben, iets wat veel te weinig mensen weten. Hoe en welke zorg, lichten we u grondig en concreet toe.

Data volgende concepten:

Lever-galblaas: dinsdagen 26 maart en 2 april 2019 van 19.30u-22.30u
Hart-dunne darmmaandagen 10 en 17 juni 2019 van 19.30u-22.30u

Voettochten naar Assisi, met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori. Data voor 2019

Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats,… Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …
De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.

Lentetocht: “In het voetspoor van Franciscus en Clara”
nog 4 plaatsen
Vrijdag 10/05 t/m vrijdag 17/05/2019
Vrijdag 21/09 t/m Vrijdag 27/09/2019

Najaarstocht: “In het hart van de Stilte”
Woensdag 11/09 t/m woensdag 18/09/2019

Lentezuiveringskuur voor lever en galblaas Begeleiding: V.Waterschoot en dr.V.Wouters

Zondag 24 maart van 9.30 tot 12.00u OF van 19.00 tot 21.30u
Een tiental dagen voor de start ontvang je een uitgebreide mail ter voorbereiding van je zuiveringskuur. De eigenlijke start thuis is op woensdagavond 27/03 tot en met 1/04. Op zondagavond 31/03 is er een tussentijdse evaluatiesessie.