Nieuws

Beste,

Heerlijke nazomer beleven we momenteel. ‘s Morgens en ‘s avonds voelen we wel dat de herfst zich aankondigt. Dan begint het besef te komen dat er aanpassingen nodig zijn in de zorg voor onszelf, medemens en leefruimtes. De krachtigste voorbereiding voor een goede doorstroming naar herfst en winter is deelnemen aan onze herfstkuur die we nu voor de achtste keer aanbieden. Blij en dankbaar mochten we al  heel wat inschrijvingen ontvangen. Elk jaar verdiepen we de kuur inhoudelijk en bouwen verder op basis van voorgaande geslaagde versie en feedback van de deelnemers. En zoals je al vermoedt… Covid 19 heeft ook op ons kuurprogramma zijn impact. Een extra zoomsessie is uitgewerkt: Opbouw en behoud van je immuniteit en de waardevolle mogelijkheden van kruiden, etherische oliën, hydrolaten. De herfstkuur krijgt binnen dit thema een plaats. Voor de kuurders is dit een deel van het programma maar ook niet-kuurdeus kunnen zich voor deze zoomsessie inschrijven.

De Coronatijd bracht ruimte om de Spirituele aromatherapie terug op het programma te zetten. We starten met een intense studie en beleving van de energetische werking van etherische oliën op de zeven hoofdchakras’s. Wegens Corona zijn de plaatsen beperkt!

Voor de aroma energetica hebben we een samenwerking uitgewerkt met Maison Magie. Heel dankbaar zijn we voor deze kans om ook in West-Vlaanderen de vele inzichten en praktijk van energetische helingskunst te brengen.

Hartelijke groeten, namens van het Cianteam,

Veerle

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om de uitgebreidere informatie op de betreffende webpagina te lezen.

* Herfstkuur (thuis) voor longen, darmen en huid: zuivering en opbouw van immuniteit.  Een inspirerende, waardevolle en haalbare formule om gezondheid en vitaliteit te optimaliseren, thuis op je eigen tempo en in in verbondenheid met een virtuele groep.

Begeleiding: V. Waterschoot en dr. V. Wouters.

* Zoomsessie: op 8 oktober van 19.30u tot 20.30u en afsluiten met Q&AOpbouw en behoud van onze immuniteit (ook in afstemming op de Coronatijd)holistische benadering op basis van het samenbrengen van westerse en oosterse inzichten, waardevolle mogelijkheden van kruiden, etherische oliën, hydrolaten en waarde van onze herfstkuur in deze context.

Deze zoomles is inbegrepen in het kuurprogramma en kan ook afzonderlijk gevolgd worden door niet-kuurders. Zij schrijven zich in via mail: info@cian-be.com met vermelding: zoomsessie Immuniteit. Zondag 11 oktober: Duidingssessie met twee mogelijkheden: op locatie in Haasdonk van 10.00 tot 12.30u OF virtuele sessie ‘s avonds van 18.30 tot 21.00u.

Een tiental dagen voor de start ontvang je een uitgebreide mail ter voorbereiding van je zuiverings-en vitaliteitskuur. De eigenlijke start thuis is op woensdagavond 14/10 tot en met 19/10. Op zondagavond 18/10 is er een evaluatiesessie.

Uitgebreide info leest u verder op de pagina Herfstkuur

Energetische Aromatherapie

Aromatherapie en Chakra’s: met V.Waterschoot op zaterdagen 14 november en 12 december van 10.00u t/m 16.30u en zaterdag 28 november zoomsessie van 9.30u t/m 12.30u.
Een intense studie en beleving van de energetische werking van etherische oliën op de zeven hoofdchakra’s.

 Aroma-Energetica voor de vitaliteit  en versterking van maag en milt, met Veerle Waterschoot donderdag  26 november van 10.00u-16.00u in samenwerking met Maison Magie (omgeving Kortrijk). De energetische aromatherapie  werkt met etherische oliën op de meridianen en chakra’s en brengt zo terug de energiestroom naar de maag en milt/pancreas zodat ze de vitaliteit in hun werking en alle aanverwante activiteiten in ons lichaam herwinnen. Dit concept brengt westerse en oosterse inzichten tezamen en inspireert om de flow van het jaarritme te herkennen en afstemming te maken. Dit concept staat open voor iedereen. Het is telkens een rijk gevuld, gevarieerd en praktijkgericht programma, met veel inzichten ter motivatie van zelfzorg voor fysieke, emotionele en mentale gezondheid, inclusief aangepaste dranken en een soeplunch. Het concept is ingepland in de periode dat beide organen onze zorg en aandacht vragen.

Data volgende concepten:
Nieren-blaas donderdag 10 december 2020 van 10.00u-16.00u
Lever-galblaas donderdag 18 maart 2021
Hart-dunne darm donderdag 3 juni  2021                                                                                       Longen- Dikke darm oktober 2021 (nog in te plannen)

Voettochten naar Assisi, met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori.

Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats,… Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …

De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.

Data voor 2021
– 16 april t/m 23 april 2021
– 17 september t/m 24 september 2021

 

Nazomer: impressie