Luc Branders

Luc Branders
Aromatische massages, Natuurexploraties en Extra’s

Mijn hart voor de natuur en mijn studie leidden mij naar de kunst van het bloemschikken dat 30 jaar mijn werk en passie is geweest. In 2000 rondde ik deze loopbaan af en ook het lesgeven aan toekomstige floristen kreeg een andere wending. Naast de creativiteit van (mijn) handen ben ik gefascineerd door hun helende vermogen. In mijn persoonlijk groeiproces verdiepte ik mij in diverse vormen van lichaamswerk en hypnose therapie. Ik ontwikkelde een fijngevoeligheid die enerzijds mijn contact met de natuur verdiept en anderzijds een stevige basis is voor mijn deskundigheid in mijn massagepraktijk. De integratieve ontspanningsmassage, reiki, regeneratietherapie en energetische massages krijgen een verdieping met de holistische aromatherapie.

Scholing in de aloude esoterische kennis laat mij de levensverhalen van klanten en cursisten juister begrijpen.
 Hieruit is de opleiding Aromatische Massages gegroeid: mijn handen geven les, maken levensenergie vrij en begeleiden de ontvanger naar aanwezigheid in zichzelf en open naar het Leven.
In natuurwandelingen en stages leid ik graag de deelnemers binnen in de rijke wereld van planten en bomen. Een nooit eindigend boeiend verhaal.
Mijn levensmotto: “Elke stap die we zetten, is ergens aankomen ”