Extra Workshops

Herfstkuur:(thuis) zuivering en opbouw van immuniteit

met Veerle Waterschoot en dr. Veerle Wouters

Een zuiveringsweek is de beste wonderdokter.

Vele mensen voelen van nature aan dat ons hele wezen op tijd een zuivering nodig heeft. Dit werkt als een vitaliteitsboost!! Idealiter  is het om hiervoor 1 tot 3 weken vrijaf te nemen, maar dat is voor de meesten onder ons niet haalbaar. Daarom bieden wij een concept aan, dat je thuis kan uitvoeren, met de ruggensteun van een groep die samen start en mekaar weer ziet op een tussentijdse evaluatie. Deze kuur kan geïntegreerd worden in je dagelijks leven, maar er is speciaal een weekend ingevoegd om in rust de zuivering en opbouw grondig te laten doorwerken. Laat je vrije tijd ook echt vrij zijn voor jezelf  om ook emotioneel en geestelijk te zuiveren en te ontspannen.

Een zuiveringskuur is geen vastenkuur en ook geen vermageringskuur, maar je verliest mogelijks wel enkele kilootjes.

In de herfst ligt het accent op de zuivering van de luchtwegen en de huid en opbouw van vitaliteit in de darmen en immuniteit. Tevens zijn ook andere organen zoals lever, galblaas , milt en nieren  in het kuurprogramma opgenomen.

locatie: Morgaine-Haasdonk .

Noodzakelijke duidingsessie: kennismaking, bespreking en toelichting bij de waarde van zuiveren en opbouw, bij het volledige vijfdaagse kuurprogramma, proeven van  dranken en gerechten, uitvoering en bespreking van de begeleidende zuiveringsoefeningen.

Zondag 11 oktober: 2 mogelijkheden                                                                                                                 *9.30u t/m 12.30u: bij voorkeur voor wie de eerste maal deel neemt aan de herfstkuur                                                                                                                             **18.00u t/m 20.30 u Zoomsessie  bij voorkeur voor ‘anciens’, die reeds meerdere keren de herfstkuur volgen.    Een 10tal dagen voor de start ontvang je een uitgebreide mail ter voorbereiding van je zuiveringskuur.  De eigenlijke start thuis is op woensdagavond 14/10 tot en met 19/10/2020. Op zondagavond 18 oktober  is er een tussentijdse evaluatiesessie met ondersteuning van dr. V. Wouters.

Prijs:60 euro .                                                                                                                                      Voor wie een tweede , derde, enz.. maal deelneemt aan de lentezuivering: 55 euro.

Inschrijven: mail je naam en telefoonnr.naar info@cian-be.com met vermelding Herftskuur  2020

 

Celzoutentherapie van Dr. Schussler                                     Met Veerle Waterschoot

Dr. Schüssler (1821-1898) is de grondlegger van de leer van de levenszouten                        (12 hoofdzouten). Wat houdt deze ”biochemie” in? Hoe werken de celzouten? Hoe worden ze gebruikt? De fysieke en energetische werking van de 12 hoofdzouten wordt grondig besproken en van de andere 15 zouten wordt een overzicht met inzichten aangeboden.     Deze natuurgeneeswijze is  gericht op het heropbouwen van de vitaliteit van de cel en het herstel van de oorspronkelijke ontgiftingskracht van het lichaam.

Data: momenteel niet ingepland

Locatie

Inschrijven

Bachbloesemremedies
Met Veerle Waterschoot

Deze cursus is tot stand gekomen dankzij het jarenlang  werken met  en adviseren van de bachbloesemremedies .Dit zijn energetische bereidingen van wilde bloemen, struiken en bomen, die in de dertiger jaren van vorige eeuw door de Engelse arts Edward Bach  werden aangemaakt.

Iedere deelnemer gebruikt  een handleiding waar de kern van de 38 bachbloesems in beschreven staat . Een Bachremedie begrijpen, is een gemoeds-en geesteshouding begrijpen ten aanzien van wat er in je leven gebeurt. Dit  gaan we samen ontdekken en begrijpen aan de hand van de verschijningsvorm , groeiwijze , typische zichtbare kwaliteiten van de bloem, boom of struik. In dit ‘plantenverhaal’ kan men zijn emotionele bewustzijnsgroei herkennen . Deze cursus leert je dus ook anders naar de planten kijken en bewust worden van een grote wederzijdse verbinding tussen Natuur en mens .

Bach Remedies kunnen helpen bij een brede waaier van emoties  bv. twijfelen en angsten,  ( onverwerkt) verdriet, verbittering, overbezorgdheid, opvliegendheid, enz. Bij eenvoudige inname van de remedies , ervaart de persoon zich rustiger bij zichzelf , ondanks moeilijke periodes van stress,  relatie- en opvoedingsproblemen,  ziekteprocessen, loslatingsprocessen, studieproblemen enz…

Met de ondersteuning van Bachremedies groeit men in een positief zelfbeeld en in vertrouwen in zichzelf en in het leven.

De Bach Bloemen Remedies kunnen risicoloos  gecombineerd worden met elke andere behandeling of medicatie, voor alle leeftijden en ook  voor dieren en planten.

Datum: momenteel niet ingepland

Prijs:  inclusief  ingebonden syllabus, drank en versnaperingen

Locatie: Morgaine in Haasdonk

Inschrijven: mail je naam en telefoonnr naar info@cian-be.com