Extra Workshops

Herfstzuivering thuis   met Veerle Waterschoot en dr. Veerle Wouters

Een zuiveringsweek is de beste wonderdokter.

Vele mensen voelen van nature aan dat ons hele wezen op tijd een zuivering nodig heeft. Dit werkt als een vitaliteitsboost!! Het ideale is om hiervoor 1 tot 3 weken vrijaf te nemen, maar dat is voor de meesten onder ons niet haalbaar. Daarom bieden wij een concept aan, dat je thuis kan uitvoeren, met de ruggensteun van een groep die samen start en mekaar weer ziet op het einde. Deze kuur kan geïntegreerd worden in je dagelijks leven, maar er is speciaal een weekend ingevoegd om in rust de zuivering grondig te laten doorwerken. Laat je vrije tijd ook echt vrij zijn voor jezelf  om ook emotioneel en geestelijk te zuiveren en te ontspannen.

Een zuiveringskuur is geen vastenkuur en ook geen vermageringskuur, maar je verliest mogelijks wel enkele kilootjes.

In de herfst ligt het accent op de zuivering van dikke darm en het optimaliseren van de longenergie en de immuniteit. Tevens zijn ook andere organen zoals milt en lever in het zuiveringsprogramma opgenomen.

locatie: Morgaine-Haasdonk .

Noodzakelijke duidingsessie: kennismaking, bespreking en toelichting bij de waarde van zuiveren en opbouw, bij het volledige programma van de 5 dagen, proeven van  dranken en gerechten, uitvoering en bespreking van de begeleidende zuiveringsoefeningen.

Zaterdag 13 oktober van 9.30 tot 12.00u OF Zondagavond 14 oktober 2018 van 19.00 tot  21.30u   Een 10tal dagen voor de start ontvang je een uitgebreide mail ter voorbereiding van je zuiveringskuur.  De eigenlijke start thuis is op woensdagavond 17/10 tot en met 22/10. Op zondagavond 21 oktober  is er een tussentijdse evaluatiesessie met ondersteuning van dr. V. Wouters.

Prijs:50 euro , voor wie een tweede , derde, enz.. maal deelneemt aan de herfsttzuivering: 45 euro.

Inschrijven

 

Workshop Pendelen 
Met Luc Branders

Pendelen is een methode om antwoord te verkrijgen op talloze vragen. De pendel is een instrument waarmee we niet alleen onszelf, maar ook anderen kunnen helpen bij het aanduiden van de juiste (Schüssler) mineralen, bloesems, vitamines, aroma’s, gezondheid, beroepskeuze, allergieën, voedingssupplementen, opzoekingen, … eender welke te maken keuze of beslissing.

In deze workshop leer je ethisch omgaan met dit prachtig instrument en er praktisch mee werken: het afstemmen, juiste vraagstelling, selecteren op zuiverheid van bv etherische olie, op kaarten pendelen, op chakra’s pendelen, enz…Maak jezelf vertrouwd met de mogelijkheden die de pendel je geeft !!!

Datum:donderdag  4 oktober van 10.00u tot 16.00u en donderdagavond 11 oktober van 19.30u tot 22.00u

Prijs: particulieren 75 euro, 
inbegrepen syllabus en 15 belangrijke pendelkaarten, dranken en versnapering. Ondernemingen:90,75 euro.

Locatie: Morgaine – Stuurstraat 40 A – 9120 Haasdonk

Mee te brengen: Je eigen pendel. Je kan er één lenen voor de cursus.
 Best geen pendel aankopen zonder de cursus gevolgd te hebben.

Inschrijven

 

Inschrijven

Magnetiseren en Polariteit
Met Luc Branders

Op deze 4 avonden wil ik een kleine groep (4 pers) geïnteresseerde kennis laten maken met magnetisme en polariteiten als voorbereiding voor een eventueel uitgebreidere ontdekkingsreis in deze wereld van verbindende en doordringende krachten. Magnetiseren en Polariteiten bestaat uit het gebruik maken van de levenskrachtige stroom waarover iedereen van nature in zijn handen beschikt. Ieder mens, dier en plant, kortom alles wat leeft, heeft zo’n energieveld om zich heen (aura).

bv. ziekte is een gevolg van een onevenwichtige verdeling van deze energiekracht in het lichaam van de mens.

Praktisch:

Datum:

Prijs:

Locatie: Morgaine- Stuurstraat 40A  in Haasdonk

Inschrijven door mailtje naar luc.branders@skynet.be

Inlichtingen: tel 37758283 of 04769589 of mailtje

Celzoutentherapie van Dr. Schussler
Met Veerle Waterschoot

Dr. Schüssler (1821-1898) is de grondlegger van de leer van de levenszouten                        (12 hoofdzouten). Wat houdt deze ”biochemie” in? Hoe werken de celzouten? Hoe worden ze gebruikt? De fysieke en energetische werking van de 12 hoofdzouten wordt grondig besproken en van de andere 15 zouten wordt een overzicht met inzichten aangeboden.     Deze natuurgeneeswijze is in feite gericht op het heropbouwen van de vitaliteit van de cel en het herstel van de oorspronkelijke ontgiftingskracht van het lichaam.

Praktisch: Schüssler mineraaltherapie ( 1 zondag en 1 avond)

Datum: zondag 26/11 van 9.30u -16.00u en woensdagavond 6/12/2017 van 19.30 tot 22.30u

Prijs: Particulieren: 85 euro; uitgebreide syllabus, versnapering en dranken inbegrepen-ondernemingen:102,85 euro

Locatie:Morgaine-Haasdonk

Inschrijven

Bachbloesemremedies
Met Veerle Waterschoot

Deze cursus is tot stand gekomen dankzij het jarenlang  werken met  en adviseren van de bachbloesemremedies .Dit zijn energetische bereidingen van wilde bloemen, struiken en bomen, die in de dertiger jaren van vorige eeuw door de Engelse arts Edward Bach  werden aangemaakt.

Iedere deelnemer gebruikt  een handleiding waar de kern van de 38 bachbloesems in beschreven staat . Een Bachremedie begrijpen, is een gemoeds-en geesteshouding begrijpen ten aanzien van wat er in je leven gebeurt. Dit  gaan we samen ontdekken en begrijpen aan de hand van de verschijningsvorm , groeiwijze , typische zichtbare kwaliteiten van de bloem, boom of struik. In dit ‘plantenverhaal’ kan de desbetreffende persoon zijn emotionele bewustzijnsgroei herkennen . Deze cursus leert je dus ook anders naar de planten kijken en bewust worden van een grote wederzijdse verbinding tussen Natuur en mens .

Bach Remedies kunnen helpen bij een brede waaier van emoties  bv. twijfelen en angsten,  ( onverwerkt) verdriet, verbittering, overbezorgdheid, opvliegendheid, enz. Bij eenvoudige inname van de remedies , ervaart de persoon zich meer rustig bij zichzelf , ondanks moeilijke periodes van stress,  relatie- en opvoedingsproblemen,  ziekteprocessen , loslatingsprocessen, studieproblemen enz…

Met de ondersteuning van Bachremedies groeit men in een positief zelfbeeld en vertrouwen in zichzelf en het leven.

De Bach Bloemen Remedies kunnen risicoloos  gecombineerd worden met elke andere behandeling of medicatie., voor alle leeftijden en ook  voor dieren en planten..

Praktisch:

Datum:

Prijs: , inclusief volledige ingebonden syllabus, drank en versnapering

Locatie:

Inschrijven

Het bloedgroepdieet

Met Veerle Waterschoot

Ieder die zorgt voor een goede gezondheid heeft reeds de grote waarde van natuurlijk, volwaardig voedsel ontdekt. Een voor mij zeer inspirerende benadering met vitaal effect is de keuze! van gezond voedsel aanpassen aan je bloedgroep. De artsen (vader en zoon) D’Adamo hebben er hun levenswerk van gemaakt om per bloedgroep lijsten op te stellen van voedsel, supplementen en lichaamsoefeningen.
Bloed is de fundamentele voedingsbron van het lichaam.
Je bloedgroep is perfect definieerbaar en zo heb je de sleutel voor je persoonlijk wel-zijn.
Hierin zit ook de verklaring voor vele paradoxen bv: tarwe is goed voor de ene persoon en belastend tot ziekmakend voor de andere.
 De wetenschappelijke studies bewijzen zo overtuigend het groot positief effect op je energiepeil, je immuunsysteem, je gewicht, chronische problemen (astma, hoofdpijnen, eczema) enz..Toch zien velen er tegenop om er aan te beginnen. Deze lezingen willen duidelijkheid brengen over het onbekende terrein. Een bundeling van mijn ervaringen maakt alles zeer concreet. 
Gespreid over 3 avonden wordt elke bloedgroep volledig besproken, voedingsmiddelen getoond en geproefd en praktijkervaring gedeeld. Er kan per avond ingeschreven worden.
Kom je uit interesse voor een andere bloedgroep dan de jouwe, zorg dan dat je iemand concreet in gedachten hebt.

Mee te brengen: notitiegerief

Voorlopig niet geprogrammeerd