Nieuws

Beste,

Het hoeft geen toelichtingen waarom in de huidige maatschappelijke sfeer het woord “Veerkracht” centraal kwam te staan in het maken van  keuze’s  voor thema’s  in het Cianaanbod van dit najaar.

Goede slaapkwaliteit, een zuiveringskuur, zorg dragen voor je etherisch veld en je afstemmen op het natuurlijke ritme via de aroma energetica. Dat is in een notendop wat je dit najaar kan beleven bij Cian. Elke module wil inspireren in verschillende vormen  en niveau’s van zelfzorg en veerkracht ondersteunen.

Ook de  herfstzuiveringskuur kent dit jaar  haar de tiende editie. Net zoals de Lentekuur mag het een feestelijke versie zijn! Opnieuw is er een inhoudelijke verdieping. Het hele Covidgebeuren heeft het belang en de waarde van zelfzorg en opbouw van onze immuniteit nog duidelijker gemaakt.

Graag weder ontmoeten we u in de komende maanden.

Hartelijke groeten, namens het Cianteam,

Veerle

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om de uitgebreidere informatie op de betreffende webpagina te lezen.

Metamorfosebehandeling: een zeer waardevolle energetische behandeling die iedereen kan aanleren en uitvoeren. Maandag 20 september in Mol met Veerle Waterschoot  2 plaatsen vrij

Zuiveringskuur in de herfst: zorg voor dikke darm, longen en immuniteit
Het doel van de zuiveringskuur is op korte termijn het vertrouwen (her)stellen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Laat ons samen dit avontuur aangaan: terug naar de basics zoals duizende generaties intuïtief en in afstemming op het natuurritme ons reeds voordeden; kleine veranderingen met groot effect; nieuwe dingen leren kennen, momenten van zelfzorg !! Het doel is niet om perfecte waarden in bloeddruk en cholesterol te behalen. Het doel is om verbinding te voelen met de vitaliteit n de vreugde in onszelf en ons goed voor te bereiden op de wintertijd.

infosessie via zoom op 2 avonden die samen 1 geheel vormen: dinsdagavond 5 oktober én woensdagavond 6 oktober, telkens van 19.30u t/m 21.00u of live sessie voor een kleine groep op zaterdagvoormiddag 9 oktober. ‘Officiële” start van het begeleide vijfdaagse kuurprogramma op woensdagavond 13 oktober (thuis). Feestelijke tiende editie brengt u extra’s tijdens de kuurdagen. Laat je verrassen en verheug je er alvast op.

Longen-Dikke darm: Aroma energetica maandag 11 oktober 2021 in Haasdonk 13.30u t/m 18.30u met V.Waterschoot

Verhoog je veerkracht, verbeter je slaapkwaliteit: module van studie en beleving en zeer praktijkgericht. 19 oktober van 13.30u t/m 18.00u in Haasdonk met V.Waterschoot

Hoe hou ik mijn etherisch veld zuiver, stromend en voedend? Wegens Covid meermaals uitgesteld en nu met vernieuwde  inhoud in het programma. Module van 2 dinsdagnamiddagen studie, helling en meditatie.  9 en 23 november van 13.30u t/m 18.00u .met V.Waterschoot in Haasdonk

Maag-milt/pancreas: Aroma energetica maandag 22 november 2021 in Haasdonk 13.30u t/m 18.30u met V.Waterschoot

Nieren-BlaasAroma energetica maandag 13 december 2021 in Haasdonk 13.30u t/m 18.30u met V.Waterschoot

Kerstmodule De geschenken van de drie Wijzen: goud, wierook en mirre. Module van studie, beleving en meditatie. 21 december van 13.30u t/m 18.00u met V.Waterschoot in Haasdonk.