Nieuws

Beste,

Nu we hebben mogen genieten van enkele dagen met ‘zomerse temperaturen’ beginnen weer vooruit te kijken naar de zomertijd en ook al wat vooruit genieten van vakantieplannen die beginnen te rijpen. En ja, ook dit seizoen vraagt een aangepaste zelfzorg en wel heel specifiek voor hart en dunne darm. Uit ervaring mag ik schrijven dat dit vaak verwondering oproept. U kan dit zorgconcept van één dag volgen op verschillende locaties. Wees welkom voor dit zeer boeiend en ook belangrijk totaalconcept en het ook echt genieten die dag!  Inschrijven gebeurt telkens bij de organisatoren.

Komende weken kunnen we vele wilde kruiden gaan plukken. De vele regens in combinatie met de warme temperaturen en het lengen van de dagen, geeft een explosie van geneeskrachtig groen en bloemen. We kunnen ze vers gebruiken, reeds drogen en ook….. destilleren. Eveneens op verschillende locaties wordt een hydrolatenopleiding  aangeboden. Op zondag 2 juni bieden we een praktijkdag destilleren aan. Snel inschrijven hiervoor is de boodschap!

Hartelijke groeten, namens het Cianteam,

Veerle

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om de uitgebreidere informatie op de betreffende webpagina te lezen.

Aroma energetica: zorg voor : Hart en Dunne darm zowel fysiek als energetisch

Locatie: Centrum TO BE in Turnhout
Datum: zaterdagdag 15 juni van 9.30u t/m 16.00u

Locatie: Natuurwinkel Groenplaats in Westerlo
Datum: dinsdag 11 juni van 13.00u tot 18.00u
Info en inschrijving: via info@groenplaats.bio of 014 21 01 41

Opleidingsdagen Hydrolatentherapie op verschillende locaties:

Locatie: Maison Magie in Escanaffles (15 km van Kortrijk, 10km van Ronse)
Data: 10 en 17 september van 10u tot 17u
Info en inschrijving: https://sites.google.com/maisonmagie.be/maisonmagie/kalender?authuser=0

Locatie: Natuurwinkel Groenplaats in Westerlo
Datum: wordt binnenkort ingepland (1 dag)
Info en inschrijving: via info@groenplaats.bio of 014 21 01 41

Locatie: Haasdonk: praktijkdag Destilleren

Datum: 2 juni van 9.30u t/m 16.00u 

info en inschrijven: veerlewaterschoot@skynet.be

Hydrolatenboek: In de zomer van 2023 is de vierde uitgave uitgebracht, lokaal gedrukt en helemaal op gerecycleerd papier.

Het was een geschikt moment om de vorige uitgaves aan te vullen met nieuwe inzichten en ook monografieën over niet-aromatische hydrolaten, gedestilleerd uit lokale planten. Het hoofdstuk over ‘Water’ is uitgebreid met heel wat concrete recepten per element. Om bezitters van de vorige edities blij en up-to-date te houden zijn de aanvullingen tezamen gebracht in een mooie uitgave die handig kan ingevoegd worden in het boek dat je reeds bezit. Dit compendium kan je aankopen voor 8 euro, inclusief verzendkosten. Mail naar veerlewaterschoot@skynet.be