Nieuws

Beste,

Een voorspoedig 2022 toegewenst!  

Moge we nog meer gelukkig zijn met alles en iedereen wat dichtbij is en de kracht van verbinding ons moed, hoop en vreugde doet ervaren. 

Deze wensen komen voort uit ervaringen in 2021: een lesdag in kleine groep was telkens zeer intens op vele gebieden en de verbondenheid die op korte tijd ontstond werkte helend, vreugdevol en energieverhogend. Zo willen we verder werken!

Voor 2022 is het eigen CIAN aanbod beperkt gehouden zodat er ruimte is voor het realiseren van aanvragen van organisaties die omwille van Corona meermaals zijn uitgesteld.

Zoals elk jaar staat de lentekuur geprogrammeerd, een moment van zelfzorg waar we nu al naar uitkijken. Ook de data van de Assisitocht in september zijn bekend.

Nog een laatste keer geef ik de basisopleidingsdag voor Integrale aromatherapie: snelle beslissers kunnen nog aansluiten.

Hartelijke groeten, namens het Cianteam,

Veerle

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om de uitgebreidere informatie op de betreffende webpagina te lezen.

Basisopleiding Integrale aromatherapie met V. Waterschoot op 17 januari van 9.30u t/m 17.00u. Een compacte lesdag in kleine groep die je vertrouwd maakt met de werking van etherische oliën op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied. De opname via ademhaling, huid en spijsvertering en een basis EHBO kistje. Op internet vind je in overvloed informatie maar 1 live les geeft toch zoveel meer vertrouwen om aan de slag te gaan! Inschrijven via mail met vermelding van je woonplaats en telefoonnummer info@cian-be.com

Zuiveringskuur in de lente: zorg voor lever, galsappen en bewegingsapparaat
Het doel van de zuiveringskuur is op korte termijn het vertrouwen (her)stellen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Laat ons samen dit avontuur aangaan: terug naar de basics zoals duizende generaties intuïtief en in afstemming op het natuurritme ons reeds voordeden. Kleine veranderingen met groot effect. Nieuwe dingen leren kennen en genieten van momenten van zelfzorg!! Het doel is niet om perfecte waarden in bloeddruk en cholesterol te behalen. Het doel is om verbinding te voelen met de vitaliteit en de vreugde in onszelf en ons goed voor te bereiden op de lente-en zomertijd.

infosessie via zoom op 2 avonden die samen 1 geheel vormen: dinsdagavond 15  én woensdagavond 16 maart, telkens van 19.30u t/m 21.00u of live sessie voor een kleine groep op zaterdagvoormiddag 19 maart. ‘Officiële” start van het begeleide vijfdaagse kuurprogramma op woensdagavond 23 maart (thuis).

Aroma energetica Lever/galsappen  met V. Waterschoot

* in Haasdonk op 29 maart van 13.30u t/m 18.30u
* in maison magie in Escanaffles op14 april van 10.00u t/m 16.00u
* in Bertem op 14 april van   10.00u t/m 16.00u.

Aroma energetica Hart/ Dunne darm en energetische stelsels

* in Haasdonk op 23 juni van 13.30u t/m 18.30u

Aromazorgtraject: Te Liedekerke op 22 februari, 8 en 22 maart en 19 april.

Hydrolatentherapie:
Te Liedekerke op op 24 februari en 8 en 22 maart: Info en inschrijven via deze link
Te Tessenderloo  op 4 en 5 juli: Info en inschrijven via deze link

Je eigen parfum creëren met V. Waterschoot op 7 juli van 9.30u tot 12.30u  ofwel van 18.30u tot 21.30u in Maison magie in Escanaffles. Inschrijven fabienne@maisonmagie.be  Dit is een heerlijke workshop waar je wordt ondergedompeld in de alchemie van geuren en stap voor stap je eigen compositie maakt. Ieder maakt een parfum in een roller van 5ml.

Assisitocht: 23 september t/m 1 oktober

Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats, … Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …
De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.