Nieuws

Beste,

De zomer is een intense tijd geweest hier bij ons. De keuze voor een nieuw dak op ons huis bracht zoveel onvoorziene consequenties met zich mee. Nu zijn we heel blij en de synchroniciteit is sterk: sinds 1 mei ben ik op de kalender officieel op pensioen en het nieuwe dak schept het gevoel van een nieuw huis. We verwelkomen eenieder hier graag verder, op een rustig(ere) tempo met een beperkt, wel overwogen aanbod. Zo is er ruimte en tijd voor persoonlijke verdieping en kan het huis regelmatig gevuld worden met de intussen vijf kleinkindjes.

Op korte tijd ziet het CIANteam er anders uit, in die zin dat er op een andere manier samenwerking blijft met dr. Wouters en Luc Branders en dat ik meer op aanvraag van  organisaties op andere locaties werk.

Het wordt nog aftasten naar een flow, naar afronden, loslaten, keuzes maken, doorgeven, nieuwe engagementen, her-inneren,…..

Hartelijke groeten, namens het Cianteam,

Veerle

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om de uitgebreidere informatie op de betreffende webpagina te lezen.

Aroma energetica in de herfst: zorg voor Long/dikke darm /immuniteit en huid    

In het seizoen herfst wordt een koppeling gemaakt met de organen longen en dikke darm. De energetische beweging die de natuur ons nu spiegelt is naar binnen trekken. 

De longen zorgen voor zuurstof/vitaliteit in je lichaam. De dikke darm assisteert de longen en helpt bij het verwerken van voedsel. Als de energie en de uitwisseling niet goed verloopt kan zich dat uiten in o.a. constipatie, koude handen en voeten of te veel warmte naar je hoofd.

Als de longenergie uit balans is, voelt men zich vaak depressief, verlies van vitaliteit, zwaar hoofd, vaak zuchten en de neiging hebben om zich af te willen zonderen. Wanneer de dikke darmenergie uit balans is, verliest men snel de motivatie, geen zin om te bewegen en hierdoor minder inname en afvoer energieën. Als dit langer aanhoudt zie je vaak infecties keel of neus, koude onderbuik en huidproblemen.

Door stretchingen en energetisch werken met etherische oliën openen we de energiebanen en brengen levenskracht in de juiste flow.

* in Haasdonk op 15 oktober van 9.30 t/m 16.00u

Zuiveringskuur in de herfst: zorg voor longen/dikke darm/immuniteit
Het doel van de zuiveringskuur is op korte termijn het vertrouwen (her)stellen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. In de herfst zijn longen en dikke darm aan de beurt!!! Zoals aangekondigd wordt deze kuur niet meer in groep begeleid. Wie interesse heeft, kan een afspraak maken voor een kuurprogramma dat volledig afgestemd is op eigen noden. 0498 288 495 of via mail: info@cian-be.com

Aroma energetica Maag/milt/pancreas

  • in Bertem op zondag 6 november van 10.00u t/m 16.00u. Inschrijven via de De Druïde (thyssengeert@gmail.com)     

Hydrolatentherapie
Te Affligem op twee zondagen 27 november en 11 december: Info en inschrijven via oshadhi-academy.be