Nieuws

Beste,

Het was stil aan de oppervlakte bij Cian en heel graag sturen we de eerste nieuwsbrief van 2021 uit. De tweede lockdown was moeilijker door te slikken maar al gauw werd het voor mij helder dat ik niet afgesloten werd maar eerder uitgenodigd om te surfen op de golven van het leven die verlies en rouw brachten samen met vreugde voor pril, jong leven.

Wegens de actuele Covid-maatregelen zijn we nog  zoekende voor de praktische inplanning van een nieuwe reeks Integrale Aromatherapie en Spirituele aromatherapie. Stilaan zijn enkele nieuwe projecten uitgebroed. Ook al gaat onze voorkeur naar “poriën in plaats van pixels” zijn er twee webinars in aanbod om het wachten te verzachten.

Hieronder vindt u de data  die momenteel mogelijk zijn.  Ook voor de Assisitochten zijn de data voor 2021 bekend.

De Aroma energetica kan op twee plaatsen gevolgd worden. In regio Leuven wordt een reeks van vier maandagnamiddagen aangeboden en in Maison Magie ( regio Kortrijk) wordt de reeks aangeboden, gespreid over juni tot december. Deze laatste reeks is volzet maar je kan je interesse voor een nieuwe reeks mailen.

De jaarlijkse lentezuiveringskuur wordt nu voor de tiende keer aangeboden. Ik heb de inwintering benut om er bijgevolg een echte feesteditie van te maken: opnieuw is er een inhoudelijke verdieping mede dankzij het hele Covidgebeuren dat noden en waarden nog duidelijker heeft gemaakt.

Een grondige hydrolatencursus staat voor de maand mei ingepland.

Met dank aan de vele mensen die met aandrang vragen naar een nieuwe basisopleiding in de Integrale aromatherapie. De data waren bekend maar een nieuwe melding van uitstel van verhuur zalen, verplicht ons om weer  geduld te hebben tot nader nieuws.

Warme groet, namens het Cianteam,

Veerle

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om de uitgebreidere informatie op de betreffende webpagina te lezen.

Webinar 11 maart 2021 van 19.30u t/m 21.00u. Waardevolle bijdrage van aroma-en hydrolatentherapie bij chronische pijnen. V.Waterschoot. Basiskennis van de holistische aromatherapie noodzakelijk.

Webinar 28 maart van 19.30u t/m 21.00u. Verbeter en verdiep je slaapkwaliteit. V.Waterschoot. Basiskennis van de holistische aromatherapie noodzakelijk.

Zuiveringskuur in de lente
Het doel van de zuiveringskuur is op korte termijn het vertrouwen (her)stellen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam zodat we allen terug stralen ondanks de lockdown met angsten en afstand tot afscheiding toe. Laat ons samen dit avontuur aangaan: terug naar de basics zoals duizende generaties intuïtief en in afstemming op het natuurritme ons reeds voordeden; kleine veranderingen met groot effect; nieuwe dingen leren kennen. Het doel is niet om perfecte waarden in bloeddruk en cholesterol te behalen. Het doel is om verbinding te voelen met de vitaliteit en de vreugde in onszelf.

Noodzakelijke infosessie via zoom op woensdagavond 17 maart of live voor een kleine groep op zaterdagvoormiddag 20 maart. ‘Officiële” start van het begeleide vijfdaagse kuurprogramma op woensdagavond 24 maart (thuis). Feestelijke tiende editie brengt u frisse extra’s tijdens de kuurdagen. Laat je verrassen en verheug je er alvast op.

Aroma energetica bij De Druïde in Leuven: geheel van 4 maandagen: 29 maart-26 april-
10 me
i en 7 juni van 14u t/m 19.00u.

Hydrolaten opleiding bij Biok in Tessenderlo: drie maandagen 3-17 en 24 mei van 9.30u t/m 17.30u. Info en inschrijving

Hart-dunne darm Aroma energetica donderdag 3 juni  2021 bij Maison Magie van 10.00u t/m 16.30u

Voettochten naar Assisi, met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori:

16 april t/m 23 april 2021: geannuleerd wegens Covid maatregelen
– 24 september t/m 1 oktober 2021

Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats, … Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …
De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.