Nieuws

Beste,Er zijn nog enkele interessante thema’s die uitgewerkt zijn in de vorm van workshop of opleiding, alvorens de zomervakantieperiode aanvangt. Wees welkom om live je te verrijken met nieuwe inzichten.

Dank voor uw aandacht voor het verdere aanbod in onderstaand overzicht.

Hartelijke groeten, namens het Cianteam,

Veerle

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om de uitgebreidere informatie op de betreffende webpagina te lezen.

Aroma energetica Hart/ Dunne darm en energetische stelsels

We richten ons samen op de zon van ons kleine ‘ heelal’ waar alle leven van afhangt en wiens prestatievermogen elke voorstellingskracht te boven gaat: ons hart!
Voor de ‘ anciens’ kan dit een vorm van opfrissing zijn en voor nieuwe deelnemers een introductie in de werking van het hart als anatomisch, psychisch en spiritueel orgaan. Ook bekijken we hoe hart en dunne darm als duo werkzaam zijn in ons lichaam. In deze tijden van hoge bloeddruk, hartinfarcten, verminderende geheugencapaciteit, depressie, vele voedingsintoleranties en nood aan hartelijkheid, is studie ter grondig begrip van dit duo zeer actueel.
Als verdieping gaan we ook twee onzichtbare stelsels in ons lichaam onderzoeken die gelinkt zijn aan het hart en de vuurenergie van de zomer en waarvan we veel minder afweten dan van onze gsm of van onze computer. Door stretchingen en energetisch werken met etherische oliën openen we de energiebanen en brengen levenskracht in de juiste flow.

* in maison magie in Escanaffles op 16 juni van 10.00u t/m 16.00u

* in Haasdonk op 23 juni van 13.30u t/m 18.30u

* in Bertem op 21 juni van 10.00u t/m 16.00u

Hydrolatentherapie       Volzet
Te Tessenderloo op 4 en 5 juli: Info en inschrijven via deze link

Je eigen parfum creëren met V. Waterschoot op 7 juli van 9.30u tot 12.30u  ofwel van 18.30u tot 21.30u in Maison magie in Escanaffles. Inschrijven fabienne@maisonmagie.be  Dit is een heerlijke workshop waar je wordt ondergedompeld in de alchemie van geuren en stap voor stap je eigen compositie maakt. Ieder maakt een parfum in een roller van 5ml.

Assisitocht 22 september t/m 30 september

Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats, … Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …
De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.