Nieuws

Beste,

Zomertijd is vakantietijd: genieten van even te ‘niksen’ en ook genieten van je innerlijk te verrijken.  Graag stellen we ons zomerprogramma voor dat hierin kan bijdragen.

De reeksen  Aroma energetica waren snel volzet en een nieuwe reeks wordt in het najaar aangeboden. Snel inschrijven is de boodschap!

Ook de  herfstzuiveringskuur kent dit jaar  haar de tiende editie. Net zoals de Lentekuur mag het een feestelijke versie zijn! Opnieuw is er een inhoudelijke verdieping. Het hele Covidgebeuren heeft het belang en de waarde van zelfzorg en opbouw van onze immuniteit nog duidelijker gemaakt.

In september kunnen we eindelijk terug ons voettocht naar Assisi  stappen!

Een mooie zomertijd met vakantiegevoel toegewenst, namens het Cianteam,

Veerle

Programma

KLIK op de onderlijnde titels, om de uitgebreidere informatie op de betreffende webpagina te lezen.

Metamorfosebehandeling: een zeer waardevolle energetische behandeling die iedereen kan aanleren en uitvoeren. Dinsdag 6 juli in Haasdonk met Veerle Waterschoot VOLZET

Creëer je eigen parfum met etherische oliën op donderdag 8 juli in Haasdonk. Keuze tussen voormiddag of avondworkshop met Veerle Waterschoot. Geuren bijeen brengen is een zalige manier om je vaardigaheid met en je fascinatie voor geuren te voeden!!!

Grondige cursus Hydrolatentherapie: Inleiding via zoomsessie op maandagavond 23 augustus en lesweekend 28 en 29 augustus  en verdiepingssesie op maandagavond 4 oktober via zoom met Veerle Waterschoot

Voettochten naar Assisi, met Veerle Waterschoot en Tiziana Nori:

 24 september t/m 2 oktober 2021  volzet  wacht/vervanglijst wordt opgesteld

Te voet, vrij, door het prachtige Umbrië samen een pad lopen, door zeer verscheiden landschappen en met wijde horizonten, elke avond een andere en bijzondere slaapplaats, … Stappen, geledigd en vervuld worden, lof aan de langzaamheid, …
De tocht verloopt met lichte dagrugzak. De grote rugzak wordt dagelijks vervoerd.
Maximum 12 deelnemers.

Zuiveringskuur in de herfst: zorg voor dikke darm, longen en immuniteit
Het doel van de zuiveringskuur is op korte termijn het vertrouwen (her)stellen in het zelfgenezend vermogen van ons lichaam. Laat ons samen dit avontuur aangaan: terug naar de basics zoals duizende generaties intuïtief en in afstemming op het natuurritme ons reeds voordeden; kleine veranderingen met groot effect; nieuwe dingen leren kennen, momenten van zelfzorg !! Het doel is niet om perfecte waarden in bloeddruk en cholesterol te behalen. Het doel is om verbinding te voelen met de vitaliteit en de vreugde in onszelf en ons goed voor te bereiden op de wintertijd.

infosessie via zoom op 2 avonden die samen 1 geheel vormen: dinsdagavond 5 oktober én woensdagavond 6 oktober, telkens van 19.30u t/m 21.00u of live sessie voor een kleine groep op zaterdagvoormiddag 9 oktober. ‘Officiële” start van het begeleide vijfdaagse kuurprogramma op woensdagavond 13 oktober (thuis). Feestelijke tiende editie brengt u extra’s tijdens de kuurdagen. Laat je verrassen en verheug je er alvast op.

Longen-Dikke darm: Aroma energetica maandag 11 oktober 2021 in Haasdonk 13.30u t/m 18.30u met V.Waterschoot

Maag-milt/pancreas: Aroma energetica maandag 22 november 2021 in Haasdonk 13.30u t/m 18.30u met V.Waterschoot

Nieren-BlaasAroma energetica maandag 13 december 2021 in Haasdonk 13.30u t/m 18.30u met V.Waterschoot