Workshops

Hydrolatentherapie  met Veerle Waterschoot

Hydrolaten zijn de destillaten van zeer verscheiden plantenmateriaal zoals bloemen, zaden, bladeren, wortels, kruiden,enz….  Deze cursus bespreekt de therapeutische hydrolaten als hoofdproduct van de destillatie zijn. Deze geurige, subtiele waters dragen zowel de fysieke als de energetische kwaliteiten van de planten in zich. Tevens wordt het gezondheidsconcept van de vijf elementen als raamwerk ingezet.Van een ruim gamma hydrolaten worden de therapeutische , cosmetische en energetische kwaliteiten besproken en ook geproefd.   Het boek ‘Hydrolaten Therapeutische, cosmetische en culinaire gids ‘van lesgever en auteur Veerle Waterschoot wordt als handboek gebruikt.

Datum: drie maandagen 3-17 en 24 mei van 9.30u t/m 17.30u.

Opleiding wordt georganiseerd door Biok in Tessenderlo
Info en inschrijving: klik op deze link

NIEUW 2021

WEBINARS met Veerle Waterschoot

Webinar 1
Waardevolle bijdrage van holistische aroma-en hydrolatentherapie bij chronische pijnen
.
Voorwaarde tot deelname: goede basiskennis van de holistische aromatherapie.
Datum: 1 maart 2021  van 19.30u t/m  21.30u
Bijdrage: 20 euro op reknr. CIAN  BE80 0015 2055 0677
Inschrijven: info@cian-be.com
Na ontvangst van je betaling , ontvang je ter voorbereiding een vragenlijst die je ingevuld terug mailt. Uw antwoorden worden verwerkt in het webinar.

Webinar 2
Verbeter en verdiep je slaapkwaliteit
Weinig dingen kunnen meer deugd doen dan een natuurlijke , diepe nachtelijke slaap zodat je verkwikt opstaat. En slechts enkele dingen zijn mogelijks nog meer helend voor je gezondheid: je immuniteit, je energie, je humeur, minder pijnbeleving, goede focus, … In dit webinar worden de waardevolle mogelijkheden van de holistische aroma-en hydrolatentherapie gesitueerd en uitgelegd met vele praktische tips en tools om te ontspannen ( organen, zenuwstelsel, spieren,…) en je geest tot rust te brengen.
Na je inschrijving ( = aanmelding + betaling) ontvang je ter voorbereiding een vragenlijst ome levensstijl beter te leren kennen en fouten eruit te halen. je zelfanalyse wordt verwerkt in het webinar.
Voorwaarde tot deelname: goede basiskennis van de holistische aromatherapie.
Inschrijven: info@cian-be.com
Datum: 8 maart van 19.30u t/m 21.30u
Bijdrage: 20 euro op reknr. CIAN  BE80 0015 2055 0677

 

 Je eigen parfum maken met Veerle Waterschoot

Een heerlijke, verfijnde geurcompositie, zelf gecreëerd, met zuivere  etherische oliën,  maakt je outcome compleet. In deze workshop leer je de etherische oliën groeperen volgens de 3 hoofdgeledingen van een parfum. Vervolgens ontdek je het belang van verhoudingen. Uiteindelijk zullen je neus, je gevoel en je creativiteit je helpen in het maken van je parfum, geheel afgestemd op je unieke zelf. De kwaliteiten van de gekozen geurcomponenten laten je zo op een verrassende wijze weer een stukje van jezelf ontdekken.  Je gaat naar huis met een eigen parfumroller op basis van huidvriendelijke jojoba olie, dus niet op alcoholbasis. Voorkennis van aromatherapie is niet noodzakelijk maar heeft een voordeel.

Datum: voorzien voor zomer 2021
Tijdstip:
Plaats:
Waarde:

Inschrijven via mail naar info@cian-be.com met vermelding van je naam en telefoonnummer en sessie.

Aromatherapie en Voetreflexologie: een sterke samenwerking met Integratieve Reflexologie: lesgevers: Veerle Waterschoot, assistentie Mich Noël

Eén van de doelstellingen is om de ontvanger bewust de impact te helpen ervaren van de samenwerking en interactie tussen voetreflexologie en beleving van organen via de etherische oliën. Het gebruik van etherische oliën concreet uitwerken als  zelfzorg tussen de behandelingen in en ook als zelfzorg voor de reflexoloog  zelf.

Het is een totaal programma zowel wat betreft de basis van de Integrale aromatherapie als de energetische werking naar de organen toe, specifiek voor de praktijk van voetreflexologen.

Plaats:

Data:                                                                                                                                                       –   – Basis:
– Aroma energetica:
– Aroma reflexologie: