Workshops

Verhoog je veerkracht. Verbeter je slaapkwaliteit : studie en belevingsmodule   met Veerle Waterschoot

Plaats:

Datum:

Waarde: Voorwaarde tot deelname: basiskennis van de Integrale aromatherapie

Inschrijven: via mail    info@cian-be.com   met vermelding van je naam, woonplaats, telefoonnr en Module Veerkracht/slaap

Hydrolatentherapie met Veerle Waterschoot

Hydrolaten zijn de destillaten van zeer verscheiden plantenmateriaal zoals bloemen, zaden, bladeren, wortels, kruiden,enz….  Deze cursus bespreekt de therapeutische hydrolaten als hoofdproduct van de destillatie. Deze geurige, subtiele waters dragen zowel de fysieke als de energetische kwaliteiten van de planten in zich. Tevens wordt het gezondheidsconcept van de vijf elementen als raamwerk ingezet.Van een ruim gamma hydrolaten worden de therapeutische , cosmetische en energetische kwaliteiten besproken en ook geproefd.   Het boek ‘Hydrolaten Therapeutische, cosmetische en culinaire gids ‘van lesgever en auteur Veerle Waterschoot wordt als handboek gebruikt.

Datum: 17 en 24 oktober 2023 van 9.30u t/m 16.30u

Lokatie: Haasdonk, Stuurstraat 40A

Prijs: 190 euro ( excl BTW) inclusief gebruik van hydrolaten, dranken en lunch

Inschrijven: veerlewaterschoot@skynet.be

Je eigen parfum maken met Veerle Waterschoot

Een heerlijke, verfijnde geurcompositie, zelf gecreëerd, met zuivere  etherische oliën,  maakt je outcome compleet. In deze workshop leer je de etherische oliën groeperen volgens de 3 hoofdgeledingen van een parfum. Vervolgens ontdek je het belang van verhoudingen. Uiteindelijk zullen je neus, je gevoel en je creativiteit je helpen in het maken van je parfum, geheel afgestemd op je unieke zelf. De kwaliteiten van de gekozen geurcomponenten laten je zo op een verrassende wijze weer een stukje van jezelf ontdekken.  Je gaat naar huis met een eigen parfumroller op basis van huidvriendelijke jojoba olie, dus niet op alcoholbasis. Voorkennis van aromatherapie is niet noodzakelijk maar heeft een voordeel.

Datum:
Tijdstip:

Prijs:
Plaats: