Workshops

Hydrolatentherapie met Veerle Waterschoot

Hydrolaten zijn de destillaten van zeer verscheiden plantenmateriaal zoals bloemen, zaden, bladeren, wortels, kruiden,enz….  Deze cursus bespreekt de therapeutische hydrolaten als hoofdproduct van de destillatie zijn. Deze geurige, subtiele waters dragen zowel de fysieke als de energetische kwaliteiten van de planten in zich. Tevens wordt het gezondheidsconcept van de vijf elementen als raamwerk ingezet.Van een ruim gamma hydrolaten worden de therapeutische , cosmetische en energetische kwaliteiten besproken en ook geproefd.   Het boek ‘Hydrolaten Therapeutische, cosmetische en culinaire gids ‘van lesgever en auteur Veerle Waterschoot wordt als handboek gebruikt.

Datum: Inleiding via zoomsessie op maandag 23 augustus : 19.00u t/m 21.30u+ lesweekend op 28 en 29 augustus van 10.00u t/m 16.00u.+ verdiepingssessie via zoom op maandag 4 oktober 19.00u t/m 21.30u

Prijs: 250 euro ( excl BTW) , inclusief, hydrolaten, handboek ” Hydrolaten”, dranken en versnaperingen.

Inschrijven: enkel via mail naar info@cian-be.com met vermelding van je naam, woonplaats, telefoonnummer

 

 Je eigen parfum maken met Veerle Waterschoot

Een heerlijke, verfijnde geurcompositie, zelf gecreëerd, met zuivere  etherische oliën,  maakt je outcome compleet. In deze workshop leer je de etherische oliën groeperen volgens de 3 hoofdgeledingen van een parfum. Vervolgens ontdek je het belang van verhoudingen. Uiteindelijk zullen je neus, je gevoel en je creativiteit je helpen in het maken van je parfum, geheel afgestemd op je unieke zelf. De kwaliteiten van de gekozen geurcomponenten laten je zo op een verrassende wijze weer een stukje van jezelf ontdekken.  Je gaat naar huis met een eigen parfumroller op basis van huidvriendelijke jojoba olie, dus niet op alcoholbasis. Voorkennis van aromatherapie is niet noodzakelijk maar heeft een voordeel.

Datum: donderdag 8 juli 2021: voormiddagworkshop of avondworkshop
Tijdstip: 9.30u t/m 12.30u   OFWEL    19.00u t/m 22.00u
Plaats: Morgaine,Haasdonk , Stuurstraat 40A
Waarde: 50 euro inclusief glazen roller en etherische oliën

Inschrijven via mail naar info@cian-be.com met vermelding van je naam, woonplaats en telefoonnummer en voormiddag OF avondsessie.

Aromatherapie en Voetreflexologie

Eén van de doelstellingen is om de ontvanger bewust de impact te helpen ervaren van de samenwerking en interactie tussen voetreflexologie en beleving van organen via de etherische oliën. Het gebruik van etherische oliën concreet uitwerken als  zelfzorg tussen de behandelingen in en ook als zelfzorg voor de reflexoloog  zelf.

Het is een totaal programma zowel wat betreft de basis van de Integrale aromatherapie als de energetische werking naar de organen toe, specifiek voor de praktijk van voetreflexologen.

Plaats:

Data:                                                                                                                                                       –   – Basis:
– Aroma energetica:
– Aroma reflexologie: