Workshops

Hoe hou ik het etherische veld rondom mij en daarbuiten zuiver, stromend en voedend?  Twee studie en belevingsmodules 
Met Veerle Waterschoot 

De energie die door ons lichaam stroomt wordt geleid en aangezogen door het meridiaan- en chakrasysteem. Het Sanskriet woord chakra betekent wiel of wervelende krachten en deze zijn gelegen in ons etherisch veld.  Doel van deze module is om stap voor stap ons eigen etherisch veld en het grote alomvattende veld te verkennen, beleven en onderhouden.  Drie grote krachtbronnen staan in deze module centraal: bron van aarding, bron van geluk en bron van wijsheid. Ze bevinden zich aan de oppervlakte van ons etherische lichaam.  Elke bron  heeft een specifieke trilling die we kunnen vrij maken en versterken met de harmoniserende vibraties van etherische oliën. ’Het gelijke werkt op het gelijke.’  Deze energetische zorg is een zeer belangrijke sleutel voor innerlijke rust en harmonie, ter bevordering van ons energieniveau en onze bewustzijnsgroei. Het unieke zelfgenezend vermogen wordt gevoed!  Deze module is een echt oplaadmoment voor jezelf.

Voorwaarde tot deelname: basiskennis van de aromatherapie

Data: momenteel niet ingepland

Plaats:

Waarde:

Inschrijven:

Metamorfosemassage
Met Veerle Waterschoot

Deze massage staat ook bekend onder de naam prenataalmassage. Het is een energetische behandeling uitgevoerd op de zone van de wervelkolom, die staat voor het hele traject van preconceptie, conceptie, foetaal en geboorte. De reflexzones van de ruggengraat vinden we terug op de voeten, de handen en het hoofd. Metamorfose betekent letterlijk herschepping: de zachte behandeling heeft tot doel levenskracht vrij te maken. Vanuit deze impuls kunnen klachten en problemen geheeld worden en kan de persoon evolueren tot wie hij in wezen is.

Inhoud:
1. Context en achtergrond van deze behandeling en uitvoeren van de hele behandeling.
2. Juiste innerlijke houding van de gever ontwikkelen.
3. Betekenis en waarde van de behandeling begrijpen.
Deze zeer ontspannende massage kan toegepast worden bij kinderen, zieken, in stervensbegeleiding, bij zwangerschap, autisme, slapeloosheid, ADHD, bij je partner, in periodes van diepe emotie’s, depressies, stress,…

Datum: 12 maart 2024 van 9.30u t/m 16.30u

Plaats: Yogacenter Vesta in Diest
Inschrijven: https://www.vesta.be/aanbod/metamorfosemassage-door-veerle-waterschoot-2/

Mee te brengen: schrijfgerief, flesje water,  twee kleine handdoeken, losse kledij, en warme sokken.

Aromatische massage van handen, voeten en gelaat en korte energetische behandelingen
Met Veerle Waterschoot
 

In een aromatische massage worden tastzin en reukzin gecombineerd. Deze  combinatie verlevendigt het aanraken en ontspannen en maakt dit tot een bewuste ervaring. De technische opbouw van elke massage is eenvoudig. Welgekozen aroma’s helpen bij het afstemmen op elkaar en op jezelf en verdiepen het effect van de massagebewegingen. Gelaat,hoofd, handen en voeten zijn uiteinden van het lichaam. Via de reflexzones en via de aromatische bereidingen bereikt de ontspanning het hele lichaam. Ieder die zich aangesproken voelt is welkom. Specifiek begeleiders van personen met een beperking, bejaarden, zieken en palliatieve patiënten zullen hierin een waardevolle vorm van verzorging in nabijheid ontdekken. Ook in gezinsverband zijn dit zeer mooie deelmassages om te geven. Ook enkele energetische behandelingen worden geoefend . Deze zijn zonder olie, wel met etherische olie en kunnen snel en effectief rust brengen bij jezelf en de ontvanger.

Datum:

Plaats:

Inschrijven: