Workshops

De chakra’s en aromatherapie: informatieve, belevings- en praktijkgerichte vormingsdagen
Met Veerle Waterschoot 

De energie die door ons lichaam stroomt wordt geleid en aangezogen door de meridianen en door de chakra’s. Het Sanskriet woord chakra betekent wiel of wervelende krachten. Ons gehele chakrasysteem omvat honderden kleine en grote energiecentra.                         De 7 hoofdchakra’s  staan in deze opleiding centraal. Ze bevinden zich aan de oppervlakte van ons etherische lichaam en zijn gelegen op de lengte-as tussen stuit en kruin. Elk van deze centra heeft een specifieke trilling die we kunnen vrij maken en versterken met de harmoniserende vibraties van etherische oliën. ’Het gelijke werkt op het gelijke.’  Chakrazorg is een zeer belangrijke sleutel voor innerlijke rust en harmonie, ter bevordering van ons energieniveau en bewustzijnsgroei. Het unieke zelfgenezend vermogen wordt gevoed!  Deze lesdagen zijn opgebouwd vanuit een holistische en therapeutische benadering van ons energiesysteem. Het zijn echte oplaadmomenten voor jezelf. naast duiding en informatie over de fysieke invloed en het psychische bewustzijn van elk energiecentrum en bijhorende etherische oliën, wordt zeer gericht gewerkt via geurmeditaties en energetische oefeningen.

Voorwaarde tot deelname: basiskennis van de aromatherapie

Data: geannuleerd wegens covidpandemie

Inschrijven: mail naar info@cian-be.com met vermelding van je naam, woonplaats, telefoonnummer en chakrareis.

 

Metamorfosemassage
Met Veerle Waterschoot

Deze massage staat ook bekend onder de naam prenataalmassage. Het is een energetische behandeling uitgevoerd op de voeten, de handen en het hoofd. Metamorfose betekent letterlijk herschepping: de zachte behandeling heeft tot doel levenskracht vrij te maken zodat de persoon kan worden wie hij in wezen is.

Inhoud:
1. Totale behandeling leren.
2. Juiste innerlijke houding van de gever ontwikkelen.
3. Betekenis en waarde van de behandeling begrijpen.
Deze zeer ontspannende massage kan toegepast worden bij kinderen, zieken, in stervensbegeleiding, bij zwangerschap, autisme, slapeloosheid, ADHD, bij je partner, in periodes van diepe emotie’s, depressies, stress,…

Datum: dinsdag 6 juli 2021
Tijdstip: 9.30u t/m 16.30u
Locatie: Haasdonk
Prijs: 75 euro

Na inschrijving ontvangt u de wegbeschrijving en andere concrete info
Mee te brengen: schrijfgerief, flesje water,  twee kleine handdoeken, losse kledij, en warme sokken.
Inschrijven: mail naar info@cian-be.com

Aromatische massage van handen, voeten en gelaat en korte energetische behandelingen
Met Veerle Waterschoot
 

In een aromatische massage worden tastzin en reukzin gecombineerd. Deze  combinatie verlevendigt het aanraken en ontspannen en maakt dit tot een bewuste ervaring. De technische opbouw van elke massage is eenvoudig. Welgekozen aroma’s helpen bij het afstemmen op elkaar en op jezelf en verdiepen het effect van de massagebewegingen. Gelaat,hoofd, handen en voeten zijn uiteinden van het lichaam. Via de reflexzones en via de aromatische bereidingen bereikt de ontspanning het hele lichaam. Ieder die zich aangesproken voelt is welkom. Specifiek begeleiders van personen met een beperking, bejaarden, zieken en palliatieve patiënten zullen hierin een waardevolle vorm van verzorging in nabijheid ontdekken. Ook in gezinsverband zijn dit zeer mooie deelmassages om te geven. Ook enkele energetische behandelingen worden geoefend . Deze zijn zonder olie, wel met etherische olie en kunnen snel en effectief rust brengen bij jezelf en de ontvanger.

Datum:  momenteel niet ingepland