Veerle Wouters

Veerle Wouters (°1973)

 

Energetische orgaanstudie

Mijn wens om mensen te helpen in hun genezingsproces deed mij geneeskunde studeren. Ik startte vol energie en een hart voor de mens. Algauw werd ik echter geconfronteerd met klachten die chronisch terugkeren  Dit bracht vele vragen en stimuleerde me ook om verder te zoeken. De eerste stap op die zoektocht was mijn opleiding holistische aromatherapie.
Een nieuwe wereld opende zich voor mij. Tevens ontdekte ik meer over mezelf en kon het aangeleerde meteen in praktijk zetten. Mijn werk als arts werd rijker, de visie breder en de aroma’s begeleidden de mens in zijn genezingsproces zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.

Het holistisch beeld kreeg verdere omkadering door het volgen van o.a. intuïtieve ontwikkeling, regeneratietherapie, ziektesymbolieken en workshops rond Bouchardonboomoliën, Schusslerzouten,…
Elk stukje kon me inzicht in mezelf geven en verrijkte mijn begeleidingswerk.
De opleiding spirituele aromatherapie en aroma-coaching brachten een volgende verdieping. Tot op celniveau balansen brengen, die worden doorgegeven aan het groter geheel dat de mens is.
Ik zet telkens het proces van bewustwording verder op gang zodat elke persoon meer verbinding maakt met de zelfgenezingskracht en de verantwoordelijkheden voor een kwaliteitsvol leven.

Tel 0492 42 15 17