Extra Workshops

Herfstkuur:(thuis) efficiënt en veilig zuiveren en je heerlijk vitaal  en soepel voelen.

met Veerle Waterschoot en dr. Veerle Wouters

Een zuiveringsweek is de beste wonderdokter.

Vele mensen voelen van nature aan dat ons hele wezen op tijd een zuivering nodig heeft. Dit werkt als een vitaliteitsboost!! Idealiter  is het om hiervoor 1 tot 3 weken vrijaf te nemen, maar dat is voor de meesten onder ons niet haalbaar. Daarom bieden wij een concept aan, dat je thuis kan uitvoeren, met de ruggensteun van een groep die samen start en mekaar  – Coronagewijs, virtueel-weerziet op een tussentijdse evaluatie, via een zoomsessie. Deze kuur kan geïntegreerd worden in je dagelijks leven, maar er is speciaal een weekend ingevoegd om in rust de zuivering en opbouw grondig te laten doorwerken. Laat je vrije tijd ook echt vrij zijn voor jezelf  om ook emotioneel en geestelijk te zuiveren en te ontspannen.

Deze zuiveringskuur is geen vastenkuur en ook geen vermageringskuur, maar je verliest mogelijks wel enkele kilootjes.

In de herfst ligt het accent op de zuivering van de darmen en de longen, ontzuren van spieren en gewrichten en verwijderen van toxische stoffen. Tevens is ook zorg ook andere organen zoals lever/galblaas, milt en nieren in het kuurprogramma opgenomen.

Beschouw je deelname als jouw (ver)antwoord(lijkheid) voor je gezondheid en welzijn.

Gezien de positieve reactie op de zoomsessie van de lentekuur wordt zowel een virtuele als live infosessie aangeboden. U kan dus keuze maken uit

Virtuele infosessie op dinsdagavond 5 én woensdagvond 6 oktober van 19.30u tot 21.00u ofwel een live infosessie op zaterdag 9 oktober van 10.00 tot 12.30u in Haasdonk 

Deze zuiveringskuur is opgebouwd vanuit een holistische benadering en het samenbrengen van westerse en oosterse inzichten, waardevolle mogelijkheden van kruiden, etherische oliën, hydrolaten.

Inhoud: webinar 5 oktober kennismaking, motivatie en bespreking van de werking van longen en dikke darm, de zuiveringskanalen in ons lichaam en de waarde van de fysieke én energetische zuivering.  Waarin verschilt deze zuiveringskuur van andere kuren?

Webinar 6 oktober Bespreking van de voorbereidingstijd en het vijfdaagse kuurprogramma dat voor elke dag is uitgeschreven, proeven van  dranken en gerechten( enkel op lokatie mogelijk natuurlijk), demonstratie en bespreking van de energetische zuiveringsoefeningen,  zelfzorg’rituelen’, zorg voor rust en opbouwende slaap. Een tiental dagen voor de start ontvang je een uitgebreide mail ter voorbereiding van je zuiveringskuur.

De eigenlijke start thuis is op woensdagavond 13 oktober en de begeleide kuurdagen lopen tot en met 18 oktober 2021.  Op zondagavond 17 oktober is er een virtuele tussentijdse evaluatiesessie via zoom met ondersteuning van dr. V. Wouters: uitwisselen van ervaringen, kadering van mogelijke detoxverschijnselen, hoe de succesvolle effecten behouden en ook nog verder opbouwen?

Tijdens de kuurdagen ontvang je elke dag een mail met extra toelichtingen en tips, wat tegelijk verbindend werkt met de hele groep.

Waarde: 60 euro .                                                                                                                                      Voor wie een tweede , derde, enz.. maal deelneemt aan de lentezuivering: 55 euro.

Dit jaar is het de tiende editie van ons zuiveringsprogramma en net zoals in de lente wordt ook deze tiende herfstkuur geëerd met enkele verrassingen en extra’s om er een feesteditie van te maken.

Inschrijving: mail je naam, woonplaats en telefoonnummer naar info@cian-be.com met vermelding Herftskuur  2021 en de infosessie die je wenst te volgen

 

Celzoutentherapie van Dr. Schussler                                     Met Veerle Waterschoot

Dr. Schüssler (1821-1898) is de grondlegger van de leer van de levenszouten                        (12 hoofdzouten). Wat houdt deze ”biochemie” in? Hoe werken de celzouten? Hoe worden ze gebruikt? De fysieke en energetische werking van de 12 hoofdzouten wordt grondig besproken en van de andere 15 zouten wordt een overzicht met inzichten aangeboden.     Deze natuurgeneeswijze is  gericht op het heropbouwen van de vitaliteit van de cel en het herstel van de oorspronkelijke ontgiftingskracht van het lichaam.

Data: momenteel niet ingepland

Locatie

Inschrijven

Bachbloesemremedies
Met Veerle Waterschoot

Deze cursus is tot stand gekomen dankzij het jarenlang  werken met  en adviseren van de bachbloesemremedies .Dit zijn energetische bereidingen van wilde bloemen, struiken en bomen, die in de dertiger jaren van vorige eeuw door de Engelse arts Edward Bach  werden aangemaakt.

Iedere deelnemer gebruikt  een handleiding waar de kern van de 38 bachbloesems in beschreven staat . Een Bachremedie begrijpen, is een gemoeds-en geesteshouding begrijpen ten aanzien van wat er in je leven gebeurt. Dit  gaan we samen ontdekken en begrijpen aan de hand van de verschijningsvorm , groeiwijze , typische zichtbare kwaliteiten van de bloem, boom of struik. In dit ‘plantenverhaal’ kan men zijn emotionele bewustzijnsgroei herkennen . Deze cursus leert je dus ook anders naar de planten kijken en bewust worden van een grote wederzijdse verbinding tussen Natuur en mens .

Bach Remedies kunnen helpen bij een brede waaier van emoties  bv. twijfelen en angsten,  ( onverwerkt) verdriet, verbittering, overbezorgdheid, opvliegendheid, enz. Bij eenvoudige inname van de remedies , ervaart de persoon zich rustiger bij zichzelf , ondanks moeilijke periodes van stress,  relatie- en opvoedingsproblemen,  ziekteprocessen, loslatingsprocessen, studieproblemen enz…

Met de ondersteuning van Bachremedies groeit men in een positief zelfbeeld en in vertrouwen in zichzelf en in het leven.

De Bach Bloemen Remedies kunnen risicoloos  gecombineerd worden met elke andere behandeling of medicatie, voor alle leeftijden en ook  voor dieren en planten.

Datum: momenteel niet ingepland

Prijs:  inclusief  ingebonden syllabus, drank en versnaperingen

Locatie: Morgaine in Haasdonk

Inschrijven: mail je naam en telefoonnr naar info@cian-be.com