voor therapeuten (basisprogramma)

Met Veerle Waterschoot en Helena Depuis

De geurstoffen zijn het hoogste geschenk van het plantenrijk aan de mens en hun vibraties verbinden beiden. In een 100% zuiver plantenaroma werkt de grofstoffelijke chemie genezend op ons fysiek lichaam (bijv: antiseptische, slijmlosmakende werking van eucalyptusolie)
De subtielere en krachtige vibraties van het aroma werken helend op onze fijnstoffelijke niveaus. Ze hebben het vermogen de emotionele, mentale en spirituele processen te ondersteunen. Je verhoogde energie, vreugde en helderheid worden bewust beleefd.
De integrale spiertestmethode goed beheersen biedt enorme mogelijkheden om met de geselecteerde aromakit volledig aangepaste begeleiding aan jezelf en anderen te geven.
De resultaten in onze eigen praktijken zijn verbluffend. Ze hebben er ons toe aangezet om deze synthese via een tweedaagse training door te geven.

Tijdens de training leer je:

  1. Gedegen kinesiologisch testen (spiertesten)
  2. Het geselecteerde aroma integreren in het gestelde doel of levensproces.
  3. Via het gebruik van aroma’s de verschillende lichamen beleven en begrijpen: fysiek, etherisch, emotioneel, mentaal en spiritueel.
  4. De interactie begrijpen van de aroma’s bij zowel jezelf als de ander.
  5. Methodes om aroma’s in je energieveld te brengen , zowel in je dagelijks leven als ter ondersteuning van groeiprocessen.

Deze training richt zich tot:

  1. Eenieder die in zijn begeleidingswerk de trillingskracht van etherische oliën wil ontdekken en begrijpen.
  2. Ouders, trainers, therapeuten, NLP en andere coachen, studiebegeleiders, consulenten in gezondheid en lichaamswerk, leerkrachten, psychologen, medici en paramedici, consultants die kinesiologisch testen en etherische oliën in hun begeleidingen willen integreren.

Voorwaarde tot deelname: Er is geen voorkennis van aromatherapie of kinesiologie vereist.

Basisdag – Kinesiologisch testen
Datum: momenteel niet gepland
Tijdstip:
Prijs:
Inbegrepen: syllabus, volgkaarten, soep, drank en versnapering
Locatie: ‘t Verhaal- Burcht
Inschrijven

OF

Volledig programma (dag kinesiologisch testen en praktijkdag met de geselecteerde aromakit)
Datum: in aanmaak
Tijdstip:
Prijs:
Inbegrepen: syllabus, volgkaarten, soep, drank en versnapering en aromakit (30 aroma’s van 5 ml. in houten kit – winkelwaarde €200 – eenmalig aan te kopen)
Locatie: