Boek Hydrolaten

De tweede aangepaste uitgave van het boek ‘Hydrolaten. Therapeutische, cosmetische en culinaire gids’ van Veerle Waterschoot  is uitgebracht.

Het kan besteld worden via hydrolatenboek@gmail.com of via je boekhandel.

Enkele recensies

Proficiat met je prachtig, degelijk naslagwerk ‘Hydrolaten.’ Een “must” in elke bibliotheek van geïnteresseerden in de aromatherapie/aromatherapeuten. Heel overzichtelijk en boordevol informatie. Het is een waar genot om te lezen. M.W.

PROFICIAT met je wonder mooi boek!! Wat een naslagwerk, praktisch, mooi, veel informatie, … En hartelijk dank voor je vele uren werk om dit te willen delen met de wereld! Nog dagelijks ervaar ik en mijn gezin de fantastische werkingen van hydrolaten, heel blij en verheugd !! G.M.

Het werk, de voorbereiding, de aanpassingen, het heeft misschien voor jou wel lang geduurd, maar het resultaat mag er zeker wel zijn. Het is gewoon prachtig, vormgeving, inhoud, opbouw. Je mag er echt wel trots op zijn. E.G.

Een mooie, sobere, maar toch opvallende buitenkant, mooi formaat, net de goede dikte. Binnenin: strak afgewerkt, met kleine details die het heel aangenaam maken. De gekleurde pagina’s die voor duidelijkheid zorgen, die de monografieën mooi benadrukken en hun elk een eigen karakter geven. De tekeningen die een prominente plaats krijgen en door het consequent kleurgebruik zorgen voor aangename rustmomenten. Het is een boek dat je met plezier ter hand neemt, waar je wil in bladeren en kijken en lezen. Het is een resultaat om fier op te zijn. Geniet er van! J-L.W

Ik heb genoten en geniet nog steeds van je fantastisch boek. Het is zo mooi geschreven. Ik voel jouw liefde voor de planten doorheen de tekst. Schitterend. T.N.