CIAN aanbod

De twee pijlers zijn de Integrale Aromatherapie en Natuurbeleving.

CIAN biedt een gevarieerd programma van lessenreeksen, workshops, lezingen, massages en ontmoeting met de Natuur en Stilte. Dit uitgebreid programma is gelinkt aan het cyclisch verloop van de seizoenen en de 5 elementen: water-hout-vuur-aarde-metaal. De grootste inspiratiebron is de kosmische samenhang.
 Deze basisfilosofie wordt duidelijk in onze cyclische jaarkalender.

CIAN biedt eveneens 3 jaartrainingen aan met aflevering van een certificaat.

CIAN brengt ook 3 bijzondere coachingprogramma’s waar je opgeleid wordt om met een speciaal geselecteerde aromakit in combinatie met een integrale kinesiologische testmethode een volledig aangepaste begeleiding aan jezelf en anderen te geven.
In elk programma, kort of lang, gebruiken we afwisselende methodieken, gaande over theoretische basis, zacht lichaamswerk, praktijk ,beweging en meditatie. Thuisstudie en persoonlijk oefenen moedigen we aan door syllabussen, opgesteld door elke lesgever.

Het hoofddoel is gericht op vreugde ervaren in het helen: helen van jezelf en/of de andere.

We stellen ons open naar alle geïnteresseerden van alle leeftijden.
Elke geïnteresseerde, elke organisatie, elk bedrijf kan een aanvraag indienen om een module te organiseren uit het CIAN-programma in eigen locatie, voor eigen publiek.
 Met onze mogelijkheden, ervaring en creativiteit stellen we ook in samenspraak, een nieuw programma op dat perfect aansluit op het profiel van uw doelstelling. 
Dit is echt boeiend!
Neem zeker contact op!
03/775.82.83