CIAN profiel

CIAN is het samenkomen van mensen voor wie ontwikkelen in menselijke verbondenheid de drijfkracht is. Etherische oliën, liefde voor de Natuur en het Kosmische  hebben ons ook met elkaar verbonden. Initiatief en leiding liggen bij Veerle Waterschoot.
 Toen de eerste letters van onze doelen op een rijtje werden gezet, ontstond CIAN.
 Een klankrijk woord dat de lading dekt en vreugde oproept.

Centrum, verwijst naar verbinding en onze bereidheid bij te dragen aan de Nieuwe Aarde.

Integrale, verwijst enerzijds naar de mens in alle lagen en dimensies. Anderzijds geeft dit woord aan dat onze werk-en leefwijze gestoeld is op een synthese van oude geneeswijzen uit het Oosten en het Westen en op de aloude kosmische wetten.

Aromatherapie, de kunst van helen met etherische oliën.

Natuurbeleving, contact met de Natuur hernieuwen en/of verdiepen. Bomen en planten zijn de schakel tussen de aarde en de kosmische levenskrachten.
We zijn een dynamisch equipe van lesgevers, elk met vele jaren ervaring in een eigen praktijk waar aroma’s geïntegreerd zijn. We geloven in ons vermogen om het aanwezige potentieel van iedere cursist te verhogen. De trillingen van de vitale aroma’s, het beleven van de seizoenen, massages en de vreugde van kennis op te doen ondersteunen verrassend en aangenaam ieders persoonlijke ontwikkeling.