Workshops

Hydrolatenherapie
met Veerle Waterschoot

Hydrolaten zijn de destillaten van zeer verscheiden plantenmateriaal zoals bloemen, zaden, bladeren, wortels, kruiden,enz…. De meeste geurwaters  in het marktaanbod zijn nevenproduct van een aromadistillatie en geschikt voor cosmetische doeleinden. Deze cursus bespreekt de therapeutische hydrolaten die hoofdproduct van de destillatie zijn. Deze geurige, subtiele waters dragen zowel de fysieke als de energetische kwaliteiten van de planten in zich. In deze cursus wordt het gezondheidsconcept van de vijf elementen als raamwerk ingezet.Van een ruim gamma hydrolaten worden de therapeutische , cosmetische en energetische kwaliteiten besproken en ook geproefd.   Het pas verschenen boek ‘Hydrolaten Therapeutische, cosmetische en culinaire gids ‘van lesgever en auteur Veerle Waterschoot wordt als handboek gebruikt in deze lessenreeks.

Data: 7-14-21-28 mei 2018 van 19.30u tot 22.30u

Plaats: Morgaine in Haasdonk
Prijs: 147 euro inclusief het boek ‘Hydrolaten Therapeutische, cosmetische en culinaire gids’  van Veerle Waterschoot(200 blz.- full color) hydrolatendranken en versnapering. Wie over dit boek reeds beschikt: 120 euro .
Onderneming:172,20 euro incl Hydrolatenboek of 145,20 euro  excl boek.

Inschrijven

Zelfzorgtraject: STRESS, herkennen en hanteren
Met Veerle Waterschoot

Op dit moment wordt er enorme druk op de mens uitgeoefend: vanuit zichzelf, de omgeving, het voedsel, de lucht, enz… Alles moet sneller, efficiënter, meer of minder, enz… De mate van bewust worden van deze stress en de mogelijkheid om deze al dan niet te hanteren, bepaalt sterk je fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Dit onevenwicht vervreemdt ons van onszelf en kan leiden naar fysieke klachten, slaappproblemen, angsten ,depressie, burn-out, enz..

In dit zelfzorgtraject worden efficiënte, dagelijks haalbare handvaten, adviezen, inzichten en oefeningen aangereikt om je spanningsboog beter te hanteren, innerlijke rust en zekerheid opnieuw te ervaren met een hele nieuwe ketting van positieve fysieke en psychische reacties.

Door in te schrijven, neem je alvast 4 avonden tijd voor jezelf, zodat je ontspannen en geïnspireerd de dagelijkse uitdagingen aankan of  sneller de weg vindt naar innerlijke rust , zelfvertrouwen en liefdevol leven.

Dit traject richt zich tot iedereen die een acute of chronische stress beleeft of tot personen die mensen in hun werk-of leefomgeving stressbestendigheid willen aanreiken.

Datum:momenteel enkel op aanvraag
Tijdstip:
Plaats:
Prijs: