Workshops

Hydrolatenherapie  met Veerle Waterschoot

Hydrolaten zijn de destillaten van zeer verscheiden plantenmateriaal zoals bloemen, zaden, bladeren, wortels, kruiden,enz….  Deze cursus bespreekt de therapeutische hydrolaten die hoofdproduct van de destillatie zijn. Deze geurige, subtiele waters dragen zowel de fysieke als de energetische kwaliteiten van de planten in zich. Tevens wordt het gezondheidsconcept van de vijf elementen als raamwerk ingezet.Van een ruim gamma hydrolaten worden de therapeutische , cosmetische en energetische kwaliteiten besproken en ook geproefd.   Het boek ‘Hydrolaten Therapeutische, cosmetische en culinaire gids ‘van lesgever en auteur Veerle Waterschoot wordt als handboek gebruikt.

Datum: 

Plaats: Morgaine in Haasdonk
Prijs: 60 euro inclusief  hydrolatendranken en versnaperingen.
Onderneming: 72,60 euro

ZO SCHRIJF JE IN: mail je naam en telenr.naar info@cian-be.com met vermelding hydrolatendag

Inschrijven

NIEUW Je eigen parfum maken met Veerle Waterschoot

Een heerlijke, verfijnde geurcompositie, zelf gecreëerd, met zuivere  etherische oliën,  maakt je outcome compleet. In deze workshop leer je de etherische oliën groeperen volgens de 3 hoofdgeledingen van een parfum. Vervolgens ontdek je het belang van verhoudingen. Uiteindelijk zullen je neus, je gevoel en je creativiteit je helpen in het maken van je parfum, geheel afgestemd op je unieke zelf. De kwaliteiten van de gekozen geurcomponenten laten je zo op een verrassende wijze weer een stukje van jezelf ontdekken.  Je gaat naar huis met een eigen parfumroller op basis van huidvriendelijke jojoba olie, dus niet op alcoholbasis. Voorkennis van aromatherapie is niet noodzakelijk maar heeft een voordeel.

Datum:
Tijdstip:19.00u tot 22.00u
Plaats: Morgaine- Haasdonk
Waarde: 35 euro inclusief alle materiaal ( etherische oliën en roll on in glas)

Inschrijven via mail naar info@cian-be.com met vermelding van je naam en telefoonnummer.

NIEUW

Aromatherapie en Voetreflexologie: een sterke samenwerking: V.Waterschoot en voetreflexologe

Op aanvraag van vele geïnteresseerde reflexlogen wordt deze workshop uitgewerkt. Een basiskit van 7 tot 10 etherische oliën wordt theoretisch uitgelegd en praktisch ervaren. Een ervaren reflexloge begeleidt mee de omzetting in praktijk. Eén van de doelstellingen is om de ontvanger bewust de impact te helpen ervaren van de samenwerking en interactie tussen voetreflexologie en beleving van organen via de etherische oliën. Het gebruik van etherische oliën concreet uitwerken als  zelfzorg tussen de behandelingen in en ook als zelfzorg voor de reflexoloog  zelf.                                                                                              Datum: donderdag 29 augustus
Tijdstip:14.00u tot 21.00u
Plaats: Burcht
Waarde: 80 euro  excl BTW inclusief etherische oliën, syllabus, dranken en maaltijdsoep.                          ZO SCHRIJF JE IN: mail je naam en telenr.naar info@cian-be.com met vermelding Aromatherapie en Voetreflexologie 2019

 

 

 

Inschrijven

Zelfzorgtraject: STRESS, herkennen en hanteren
Met Veerle Waterschoot

Op dit moment wordt er enorme druk op de mens uitgeoefend: vanuit zichzelf, de omgeving, het voedsel, de lucht, enz… Alles moet sneller, efficiënter, meer of minder, enz… De mate van bewust worden van deze stress en de mogelijkheid om deze al dan niet te hanteren, bepaalt sterk je fysiek, emotioneel en geestelijk evenwicht. Dit onevenwicht vervreemdt ons van onszelf en kan leiden naar fysieke klachten, slaappproblemen, angsten ,depressie, burn-out, enz..

In dit zelfzorgtraject worden efficiënte, dagelijks haalbare handvaten, adviezen, inzichten en oefeningen aangereikt om je spanningsboog beter te hanteren, innerlijke rust en zekerheid opnieuw te ervaren met een hele nieuwe ketting van positieve fysieke en psychische reacties.

Door in te schrijven, neem je alvast 4 avonden tijd voor jezelf, zodat je ontspannen en geïnspireerd de dagelijkse uitdagingen aankan of  sneller de weg vindt naar innerlijke rust , zelfvertrouwen en liefdevol leven.

Dit traject richt zich tot iedereen die een acute of chronische stress beleeft of tot personen die mensen in hun werk-of leefomgeving stressbestendigheid willen aanreiken.

Datum:momenteel enkel op aanvraag
Tijdstip:
Plaats:
Prijs: